Tutuklu Şahıs Çatıda Kenevir Yetiştirdi

Seydikemer Jandarma ekipleri tarafından bir evin çatısında kenevir bitkisi ele geçirildi. Seydikemer Eşen jandarma karakol komutanlığına bağlı ekipler tarafından karaköy mahallesinde yapılan aramada 50 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Jandarma ekipleri tarafından bir evin çatısında kenevir bitkisi ele geçirildi. Seydikemer Eşen jandarma karakol komutanlığına bağlı ekipler tarafından karaköy mahallesinde yapılan aramada  50 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

 

Edinilen bilgiye göre  Seydikemer Karaköy mahallesinde geçtiğimiz hafta sonu Hırsızlık suçundan tutuklanan M. Ayat’ın evine mahkeme kararıyla arama yapmak üzere giden Seydikemer Eşen Jandarma Karakol komutanlığına bağlı ekipler M. Ayat’a ait evin her odasında arama yaptılar. Seydikemer Eşen Jandarma Karakol komutanlığına bağlı ekipler evin her yerini aradıktan sonra evin çatısında saksıda ve teneke içerisinde yetiştirilen 50 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.Saksı ve teneke içerisinde bulunan kenevir bitkileri daha sonra imha edilmek üzere karakola götürüldü. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN