Ünlü Tiktok Fenomenleri, Tatil İçin Fethiye'yi Tercih Ettiler

Tiktok uygulamasında video içerikleri üreterek belli bir tanınırlığa ulaşan Mert Durmuş ile Muhammet Ali Sarı, tatillerini Muğla'nın Fethiye ilçesinde sürdürüyorlar. Ünlü Tiktok fenomenleri, muhabirimizin sorduğu soruları yanıtladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Sosyal medya platformlarından biri olan Tiktok’ta çeşitli içerikler üreterek 429 bin takipçiye ulaşan Mert Durmuş ile 835 bin takipçisi bulunan Muhammet Ali Sarı, tatil için Muğla’nın Fethiye ilçesini tercih ettiler. Fethiye Sahil’inde karşılaştığımız Tiktok fenomenleri, muhabirlerimizin sorularına içtenlikle cevap verdiler.
“Şuan senin için ne yapsam mutlu olursun?”, “200 lirayı mı tercih edersin yoksa gizemli kutuyu mu?” gibi çeşitli içerikler ile Tiktok’ta 429 bin takipçiye ulaşan Mert Durmuş, Fethiye ile ilgili yaptığı açıklamada “Fethiye çok güzel, buradan çok keyif aldık. Bir daha tercih eder misin diye soracaksanız kesinlikle tercih ederim. Buraya gelmişken video da çektik, Dispanser Sokak’ta bir videomuzu yükledik. Video çok keyifliydi. Buradaki insanlar güler yüzlü ki en önemlisi de bu zaten. Fethiye’ye tekrar geleceğiz” ifadelerini kullandı.
“Oturduğun evin kirası ne kadar? Evini görebilir miyiz?”, “Arabanız çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?” videolarıyla milyon takipçiye koşan Muhammet Ali Sarı ise “Mert ile ilk defa Fethiye’ye geldik ve Fethiye’yi çok beğendik. Doğal güzellikleri ile birlikte burası çok güzel geldi bize. Özellikle ailelerin tatil amaçlı seçebileceği bir yer burası. Çok beğendim ki şöyle bir şey var biz genelde tatile gittiğimiz yerlerde burası çok güzel, keşke buraya yerleşsek tarzında cümleler kurarız. Burada da aynı oldu. Halka sorarız biz burada yaşanır mı diye halk da burayı çok seviyor ve tavsiye ediyor. Buraya gelin tatilinizi yapın diyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN