Vali Çiçek Fethiye'de İncelemelerde Bulundu

Vali Amir Çiçek Emitt Fuarı dönüşü ayağının tozuyla Fethiye İlçesinde yapılması planlanan Yüzme Havuzu, Su Sporları Merkezi ve Gençlik Kampı alanlarını inceleyerek, geçtiğimiz hafta göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Vali Amir Çiçek Emitt Fuarı dönüşü ayağının tozuyla Fethiye İlçesinde  yapılması planlanan Yüzme Havuzu, Su Sporları Merkezi ve Gençlik Kampı alanlarını inceleyerek, geçtiğimiz hafta göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gençlik hizmetleri ve Spor il müdürlüğünün tesis planlaması yaptığı alanlarda incelemelerde bulunan Vali Amir Çiçek’e Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Yeniçeri, Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ve diğer ilgili görevliler eşlik etti.

İstanbul’daki Emitt fuarı dönüşünde ayağının tozuyla tesis yapılması planlanan arazinin tamamını yerinde inceleyen Vali Çiçek “Araziyi yerinde gördüm yapımı planlanan tesislerimiz için gerekli girişimlerde bulunacağız. Hedefimiz su sporlarını gençlerimizle buluşturmak” dedi.

Muğla’nın spor turizmi potansiyelinin geliştirilmesi çalışmalarına ayrı bir önem verildiğini belirten Vali Çiçek “Göreve başladığımda spor turizmi olumu olmaz mı konuları gündemdeydi. Yapılan çalışmalar neticesinde ilimizde Ulusal ve Uluslararası şampiyona niteliğinde yapılan yarışmalarla yaşanan turizm hareketliliği haklılığımızı ortaya koydu. Son yıllarda yapılan ve yapılmaya devam eden ve yapılması planlanan tesislerimizle ilimizin spor turizmi kapasitesini arttırmak için çalışıyoruz. Diğer taraftan da ilimizde sporun her dalında olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandıracak İstiklal marşımızı okutturacak sporcular yetişmesi için de çalışmalarımız devam ediyor. Fazla bir zaman geçmeden bu çalışmaların sonuçlarını göreceğiz Hem Spor turizminde hak ettiğimiz yere geleceğiz, Hem gelen sporculara ilimizi tanıtacağız, hem de ilimizden olimpiyatlara sporcu göndereceğiz “ diye konuştu.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Çiçek geçtiğimiz hafta İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Mehmet Yapalıal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

 

Vali Çiçek, İlçe Emniyet Müdürü Yapalıal’a hayırlı olsun dileklerini ileterek; İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile Fethiye ilçemizde başarılı çalışmalar yapacağına olan inancını dile getirdi. Vali Çiçek; ilçemizde huzur ve güveni sağlamak için fedakarca çalışan tüm Emniyet Personeline de teşekkür ederek, başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN