Vali Çiçek, Seydikemer'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Seydikemer ilçesine giden Muğla Valisi Amir Çiçek, ilçe değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda ilçenin ekonomik durumu, potansiyeli, ilçede devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ve istihdam konuları, daire müdürleri, sektör temsilcileri, odalar ve birliklerin katılımıyla değerlendirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Seydikemer ilçesine giden Muğla Valisi Amir Çiçek, ilçe değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantıda ilçenin ekonomik durumu, potansiyeli, ilçede devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ve istihdam konuları, daire müdürleri, sektör temsilcileri, odalar ve birliklerin katılımıyla değerlendirildi.

 

Vali Çiçek’e Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, il ve ilçe protokolü eşlik etti.

 

İlçenin tanıtım videosuyla başlayan toplantıda Seydikemer Kaymakamı Muhammer Köken ilçede yapılan çalışmalar ve devam eden projeler ile ilgili sunum yaptı.

 

Toplantıda yaptığı konuşmada Seydikemer’in genç bir ilçe olmasına rağmen kısa sürede büyük yol katettiğini dile getiren Vali Çiçek, “ Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla tarım, turizm ve enerji açısından her yönüyle zengin olan ilçemizi daha iyi hale getirmemiz lazım.  Kamu görevlileri, muhtarlar ve belediye başkanı ile birlikte çalışarak güzel işler başardı. İlçe yönetiminde söz sahibi olan yöneticiler, sivil toplum kuruluşları, sektör temsilcileri ile birlikte ortak akılla hareket ederse sorunların önünde hiçbir engel kalmaz. Bizim amacımız vatandaşa hizmet etmek” dedi.

İlçede sinerji olması halinde Seydikemer’in kalkınarak ekonomik açıdan daha güçlü bir konuma geleceğini vurgulayan Vali Çiçek, “Seydikemer kalkınma konusunda önemli hamleler yaptı. Üreten, çalışan, dinamik olan insanlar olduğu sürece daha da güçleniriz” diye konuştu.

Değerlendirme toplantısının ardından Karadere Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Çiçek, okulda incelemelerde bulundu. Mart ayında temeli atılan ve hızla tamamlanan okuldaki çalışmaları yerinde gördü

Daha sonra ilçenin yapımı devam eden ilk 5 yıldızlı otel inşaatını yerinde inceleyen Vali Çiçek yetkililerden bilgi aldı.

 

Sonrasında Letoon Antik kentinde yapılan kazı ve restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Çiçek ve beraberindeki heyet Örtü altı sebze yetiştiriciliği Seracılık uygulamalarını yerinde inceledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN