Vatandaşın Hayallerini Süslüyor

2017 Milli Piyango yılbaşı biletleri geçtiğimiz günlerde satışa sunulurken, 60 milyon TL olarak açıklanan tarihin en büyük ikramiyesi vatandaşların hayallerini süslüyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

2017 Milli Piyango yılbaşı biletleri geçtiğimiz günlerde  satışa sunulurken, 60 milyon TL olarak açıklanan tarihin en büyük ikramiyesi vatandaşların hayallerini süslüyor.

Çeyrek biletlerin hızla tükendiği Fethiye’de; yetkili Milli Piyango bayileri tanımadığınız kişilerden bilet almayın diyerek vatandaşlara sahte bilet uyarısında bulundular. Yılbaşı bileti alacak olan vatandaşların acele etmesini isteyen Fethiye’deki Milli Piyango bayileri yılbaşına 3-4 gün kala biletlerin tükeneceğini belirttiler.

 

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi için biletler geçtiğimiz günlerde satışa sunulurken, yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi 60 milyon TL, ikinci büyük ikramiyesi ise 10 milyon TL olarak açıklandı. 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet de 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiyenin verileceği yılbaşı gecesinde zengin olmak isteyen vatandaşlar ise biletlerin satışa sunulduğu ilk günden itibaren bayilere akın etmekte.  Fethiye’de de  yılbaşı özel çekilişi için bilet alan bazı vatandaşlar, büyük ikramiyenin kendilerine çıkması durumunda parayı hayır işlerinde kullanacağını söylerken, bazıları da çıkan parayla kendilerine yeni bir ev ve araba alacağını ifade etmekteler. Yeni yılın hayırlara vesile olmasını temenni eden  vatandaşlar;  büyük ikramiyeyi tutturacak kişinin parayı güzel şeylerde kullanmalarını dilediler.  Vatandaşların ilgisinden gayet memnun olan Fethiye’de ki Milli Piyango bayileri;  bilet fiyatları hakkında bilgi vererek tam biletin 60, yarım biletin 30, çeyrek biletin de 15 liradan satıldığını söylediler. Yılbaşı özel çekilişinde vatandaşlara bol şans dileyen Fethiye’nin tanınmış milli piyango bayileri;  yeni yılın terörsüz bir şekilde huzur içersinde geçmesini  dileyerek;  2017 yılının ülkemize ve tüm dünyaya  barış, huzur ve kardeşlik getirmesini  temenni ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN