VATANDAŞLARIN 'RAMAZAN'DA CÜMBÜŞ' KEYFİ

Fethiye Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Ahmet Çevik Tiyatrosu'nun sergilediği 'Ramazan'da Cümbüş' adlı oyun Fethiyeliler'le buluştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Ahmet Çevik Tiyatrosu'nun sergilediği "Ramazan’da Cümbüş" adlı oyun Fethiyeliler’le buluştu.

Beşkaza meydanında vatandaşlara sunulan tiyatro oyunu yoğun bir katılımın gerçekleşmesiyle renkli görüntülere sahne oldu. Uğur Erbaş'ın yazdığı, Ahmet Çevik’in oynadığı ve yönetmenliğini yaptığı oyunda, Deniz Oral, Tuğba Özay, Selin Köktener, Hakan Kutlay Kutlu ve Selim Gül gibi usta oyuncular sahne aldı. Beşkaza Meydanı’na kurulan platformda ücretsiz olarak sahnelenen tiyatro oyununu vatandaşlar ilgiyle izledi.  Oyuncular tiyatronun sonunda vatandaşlar tarafından coşkuyla alkışlandı.

Ramazanda Cümbüş oyunuyla Fethiye’de bulunan Ahmet Çevik Tiyatrosu oyuncuları tiyatro sonrası streslerini denize girerek attılar.

Fethiye Belediyesi’nin katıkılarıyla bayramın 2. Günü Beşkaza meydanında sergilenen Ahmet Çevik Tiyatrosu’nun Ramazanda Cümbüş adlı tiyatro oyunun oyuncuları streslerini denize girerek ve güneşlenerek attılar.

Ahmet Çevik Tiyatrosu oyuncuları Ahmet Çevik, Selin Köktener ve Selim Gül ayrıca tiyatronun müzik ve bestelerini yapan Aras Deniz Sipahi Fethiye’nin güzel koylarında stres attılar. Gazetemize demeç veren Ahmet Çevik; “Ramazan’da Cümbüş adlı oyun 26 şehrimizde sergilendi, son oyunumuzu da Fethiye’de sergileyerek sonlandırdık.  Ben buradan sizlerin vasıtasıyla Fethiye Belediye Başkanı Sayın Behçet Saatcı beyefendi ve ekibine, Fethiye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Tufan Kaçar’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bundan sonra Fethiye’de diğer oyunlarımızla da seyircilerimizin karşısına çıkacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN