'Vay Başımıza Gelenler' Oyunu Seyirciden Tam Not Aldı

Fethiye'de yaşayan oyuncular Vay Başımıza Gelenler adlı tiyatro oyununu Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sahneledi. Bir kez daha kapalı gişe oynayan oyuna Fethiyeli sanatsever vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Dün akşam Fethiye’de sanat rüzgârları esti. Fethiye’de yaşayan oyuncuların sergiledikleri Vay Başımıza Gelenler adlı tiyatro oyunu kapalı gişe oynayarak seyirciden tam not almayı başardı.
Ray Coonet’in yazdığı ve Ufuk Emek’in yönettiği komedi oyununa Fethiyeli sanatseverler yoğun ilgi gösterirken Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da oyunu en ön sıradan izledi.

'Vay Başımıza Gelenler' Oyunu Seyirciden Tam Not Aldı
Selin Köktener, Tevfik Sekmen, Ufuk Emek, Osman Batur Keser, Ecem Çoruh, Bilgen Durmaz, Şahin Özden, İbrahim Örnek, Ayşegül Yumrutepe ve Can Geçim gibi isimlerin yer aldığı oyunun finalinde seyirciden ayakta alkış alan Fethiyeli oyuncular tam not almayı başardı.
Özer Olgun Kültür Merkezi’nde, kahkaha tufanın yaşandığı gecede Vay Başımıza Gelenler ekibi oyuncuları, oyundan sonra Fethiyeli sanatseverlerin ilgi ve alakasından memnun kaldı. Fethiyeli vatandaşlar oyun sonrası, dakikalarca ayakta alkışladıkları oyuncuları izlemeye doyamadı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN