Yeraltı Otoparkı Projesi, halk oylamasının ilk günü tamamlandı

Marmaris Belediyesi tarafından İçmeler'de yapılması planlanan Çok Amaçlı Salon-Pazaryeri ve Yeraltı Otoparkı Projesi ile ilgili halk oylamasının ilk günü tamamlandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Son seçimlerde İçmeler’de kayıtlı 4 bin 823 seçmenin oy kullanması için Marmaris Belediyesi İçmeler Ek Hizmet Binası önüne sandık kurularak sabah 08.30 itibari ile başlayan oy verme işleminde ilk gün saat 17.30 da bitti. Yarın sabah tekrar oy verme işlemine devam edilecek.

Marmaris Belediyesi çalışanlarının görevli olduğu alanda sabah 14 sandık ve perdeli platformlar kuruldu. İçmelerli vatandaşların gözlemci olarak durduğu alanda oy verme işleminin saat 17.30'da bitmesinin ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Suzan Zift ve gönüllüler gözetiminde zabıta ekipleri oy pusulası ve imzaları her sandık numarasına göre ayırıp çuvallara konularak yarın tekrar açılmak üzere mühürleyerek kapattı. Yarın sabah 08.30' a kadar Belediye güvenlik görevlilerinin gözetimi altında tutulacak olan sandıkların başında isteyen gönüllü vatandaşlar da bekleyebiliyor.

Projenin hayata geçip geçmeyeceğini İçmelerli vatandaşların oyları belirleyecek olup sandıktan çıkan sonuç ne ise kararın o olduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN