'Yöremiz Yörük Geceleri' Programına Yoğun Katılım

Fethiye TV ve Beşkazanın Sesi ekranlarında yayınlanan 'Yöremiz Yörük Geceleri' programı yeni sezonda türkü severlerle buluştu. Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği programa birçok siyasi parti temsilcisi ve aday adayları da katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Myra Yapı İnşaat Sahibi Ahmet Yasin Çolak’ın katkılarıyla hazırlanan Fethiye TV ve Beşkazanın Sesi ekranlarından evlerinizde müzik coşkusu yaşatan sipsi sanatçısı İsmail Peynirci ile “Yöremiz Yörük Geceleri” programı Karaçulha Gönüllüleri Derneği binasında gerçekleşti.

'Yöremiz Yörük Geceleri' Programına Yoğun Katılım

Birbirinden değerli konukların olduğu programda Nazmi Akkuş sesi ve sazıyla programa renk kattı. Türkü cümbüşünün yaşandığı programda nefesli çalgılarla Adem Erçetin, klavyeyle Efkan Göçmez ve sazla Tuncay Acar eşlik etti. Hem izleyicilerin hem de dinleyenlerin kurtlarını döktüğü programda, birçok siyasi parti temsilcisi ve aday adayları da katılım göstererek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Fethiye TV İmtiyaz Sahibi Murat Yalçın, “Bizi kırmayıp programımıza katılan aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. 3 yıldan bu yana kendi emeklerimizle kültürümüzü yaşatmaya çalışıyoruz. Kültürümüzü yaşatmaya devam etmek için herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN