Yörükler Başkan Akdenizli'yi Coşkuyla Karşıladı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, ilçenin yörük kültürünü en fazla yaşatan Yayla Karaçulha, Yayla Patlangıç ve Yayla Eldirek mahallerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Toplantı salonunun girişinde konfeti, meşale ve havai fişeklerle Başkan Akdenizliyi karşılayan üç mahallenin muhtarları 31 Mart 2024 Pazar akşamında sandıklardan %90 oy oranıyla çıkacaklarının sözünü verdiler.

"ÇOK ÇALIŞACAĞIZ" 
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimin çalışmalarını hızlı bir şekilde ilçenin farklı noktalarında sürdüren Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli son olarak Yayla Mahalleleri Karaçulha, Patlangıç ve Eldirek sakinleriyle Karaçulha Kültür Derneğinde bir araya geldi. Oldukça kalabalık bir ortamda mahalle sakinlerine geri kalan 11 aylık görev süresinde yaptığı hizmetleri aktaran Başkan Akdenizli seçildiği takdirde Seydikemer’i marka şehir haline getireceklerini söyledi. Bölgenin yörük halkının büyük bir bölümünün yörük olduğunu altını çizen Başkan Akdenizli: “ Hiçbir zaman geçmişimizi unutmadık. Dolayısıyla ata kültürümüz yörüklüğü de unutturmayacak, gelecek nesillere aktaracağız. Bunun için de Seydikemer Belediyesi olarak elimizden geleni yapacak ve devam eden projelere de destek vereceğiz” ifadelerinde bulundu. Vatandaşlardan sadece kendisi için değil Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Aydın Ayaydın için de destek isteyen Başkan Akdenizli: “bölgenin en büyük sorunları olan su ve altyapı sorunlarının da kolaylıkla aşılabilir” dedi. 

"PROJELERİMİZİ FAALİYETE GEÇİRECEĞİZ" 
Seydikemer ilçesi için önümüzde ki 5 yılllık görev sürecince çok güzel projeler hazırladıklarını da aktaran Başkan Akdenizli, "İlçemize Gasilhane projesi, Orta Refüj Düzenlemesi Projesi,  Eşen Çayı Rekreasyon Alanı Projesi, Sanat Kalesi Projesi, Engelsiz Kafe Projesi, Gençlik Merkezi Projesi, Spor Kompleksi, Kitap Kafe Projesi, Kumluova-Karadere Plajı ve Günübirlik Tesisi Projesi, Engelsiz Plaj Projesi, Mesire Alanları Projesi, Patili Dostlar Rehabilitasyon Merkezi ve Mini Hayvanat Bahçesi, Saklıkent Cam Teras Teleferik ve Amfi Tiyatro Projesi, Karavanpark Projesi, Amfi Tiyatro Projesi, Yöresel Ürünler Pazarı Projesi, Kültür Merkezi Projesi ve Alışveriş Merkezi Projesi gibi bir çok projemizi hayata geçirmek istiyoruz. İnşallah da geçireceğiz. Çok konuşan bir başkan değil, çok çalışan bir başkan olacağım"dedi.
Program Belediye Meclis Üyelerinin tanıtımı ile son buldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN