15 Temmuz Şehitleri Anısına Lokma Dağıtıldı

AK parti Fethiye Kadın Kolları tarafından Cuma pazarında 15 Temmuz Şehitleri anısına vatandaşlara lokma dağıtıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinliğe Ak parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'te katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

AK parti Fethiye Kadın Kolları tarafından Cuma pazarında 15 Temmuz Şehitleri anısına vatandaşlara lokma dağıtıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinliğe; Ak parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’te katıldı.

Lokma dağıtımıyla ilgili açıklamada bulunan Ak parti Fethiye Kadın Kolları başkanı Hilal Günay “15 temmuz Şehitlerimizin ruhlarına hitaben vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunmaktayız. Geçtiğimiz günlerde de Fethiye şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip gaziler Derneğimiz adına bir kermes düzenlemiştik. Kermesten elde ettiğimiz geliri derneğimize teslim ettik. Bu günde Fethiye kadın kolları olarak 15 Temmuz Şehitlerimiz için lokma dağıtmaktayız. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

Konuşmasına devam eden Hilal Günay “15 Temmuz tarihinde yaşadığımız darbe girişimini AK Parti Fethiye Kadın  Kolları ve Teşkilatımız adına lanetle kınıyoruz. "Sana şahadeti emrediyorum" diyen komutanın emrini yerine getiren bir neslin evladı olmaktan da gurur duyuyoruz. Türkiye'miz üzerinde oynanmak istenen oyunun son perdesi 15 Temmuz da bu yüce halkımız tarafından bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz öyle bir tarih olmuştur ki, tüm dünya adeta şok olmuştur. Dünyaya demokrasi dersi verdiğimiz gibi birçok demokrasi havarilerinin maskeleri de düşmüştür. Al bayrağımızın rengini nereden aldığını, Ay ve Yıldızın neyi simgelediğini bir kez daha göstermiş olduk. Bayrağımız rengi Ömer Halis Demir’lerin kanının rengidir, Hilal bağımsızlığımızın ifadesidir, Yıldız İse Şehitlerimizin sembolüdür. Böyle bir Bayrağı hiç kimse indiremeyecektir. Bu ülkenin Ezanını kimse susturamayacaktır. Bütün terör örgütleri ve bunları ellerinde oynatan kuklacıları kim olursa olsun bu ülkenin bir karış toprağında size yaşama hakkı tanımayacağız. AK Parti Fethiye Kadın Kolları olarak şehitlerimiz adına ne kadar hayır ve dua etsek azdır. Şu an bu meydanda ve tüm Türkiye de Bayrağımızın dalgalanmasını, ezanlarımızın okunmasını ve bağımsızlığımızı şehitlerimize borçluyuz. 15 Temmuz’dan sonra Türkiye de artık yeni bir kardeşlik iklimi oluşmuştur. Fetöcü darbecilerin hiç hesaba katmadıkları bu birlikteliğimiz için bundan böyle bizlere de büyük görevler düşmektedir” dedi.

Ak parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan açıklamasında “Kadın kollarımız tarafından böylesine güzel  bir havada Cuma pazarında 15 Temmuz Şehitlerimiz için lokma dağıtmaktayız. Şehitlerimizi bir kez daha Rahmetle anıyoruz.  Pazar alışverişine gelen vatandaşlarımızın ağzını tatlandırmaktayız.  Bu güzel günde Milletvekilimiz Sayın Nihat Öztürk’te bizleri yalnız bırakmadı. Vekilimize ve etkinliğimize  katılan tüm vatandaşlarımıza çok  teşekkür ediyoruz” dedi…

“Hukuk İçersinde Geçekleşen Operasyonları  İzlemekteyiz”

 

Ak parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’te açıklamasında “15 Temmuz Şehitlerimiz için kadın kollarımız lokma döktürdüler. Vatandaşlarımıza ikram etmekteler. Bizde bu anlamlı etkinlikte  kadın kollarımızı yalnız bırakmak istemedik. 15 Temmuz önemli bir gün; milletimizin devletine, vatanına ve bayrağına sahip çıktığı bir gündür. Amacımız bu önemli günü hatırlatmak istedik” dedi. Basın mensuplarının  HDP milletvekillerinin göz altıları ile ilgili sorulara cevap veren Öztürk “Vatanımıza, milletimize, devletimize  ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastetmiş  tüm terörist unsurlarla mücadelemiz devam etmektedir. Daha önceki açıklamalarımızda söylediğimiz gibi kim olursa olsun bu terörist unsurlara hiçbir şekilde müsamaha etmeyeceğimizi belirtmiştik. Bildiğiniz gibi meclisten de  dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili bir çalışma çıkmıştı. Hukuk içersinde geçekleşen operasyonları  izlemekteyiz. Sonuç olarak adı ister Fetö olsun isterse pkk ve daeş olsun; biz hiçbir terörist faaliyetine izin vermeyeceğiz ve son terörist yok edilene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN