15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yurt genelinde olduğu gibi Fethiye'de de şehitler için mevlit okutuldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Merkez Yeni Camii’nde gerçekleşen programa Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda okunan mevlit ve dualar eşliğinde 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımız rahmetle yad edildi. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lokma ikramında bulunuldu. 

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman yaptığı açıklamada, “15 Temmuz hain FETO darbe girişiminin yedinci yıl dönümünde, Fethiye’de şehitlerimizin için mevlit programı akabinde lokma ikramında bulunuyoruz. O geceyi unutturmamak adına 81 ilimizde şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anlak üzere program düzenledik. Düzenlenen etkinliklere katılmak herksin vatandaşlık görevidir. Biz bu memleketin bir karışını bile vermek söz konusu olduğunda canımızı seve seve ortaya koyarız. 15 Temmuz günü tankların önüne atlayan şehitlerimizin yaptığı gibi biz de canımızı vatan uğruna vermeye, şehit olmaya hazır olduğumuzu bu meydanlarda da inşallah belirteceğiz” şeklinde ifadeler kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN