263 Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi

Muğla-Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 21.10.2016 günü Marmaris ilçesi Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol ve arama noktasında icra edilen arama faaliyeti esnasında, alınan bir ihbarın değerlendirilerek durdurulan bir araçta yapılan kontrolde koliler halinde araç içerisinde 263 şişe kaçak içki ele geçirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla-Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 21.10.2016 günü Marmaris ilçesi Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı  yol kontrol ve arama noktasında icra edilen arama faaliyeti esnasında, alınan bir ihbarın değerlendirilerek durdurulan bir araçta yapılan kontrolde koliler halinde araç içerisinde  263 şişe kaçak içki ele geçirildi.

 

Adli makamların talimatı ile ele geçirilen kaçak içkilere el konularak araçta bulunan 4 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. Muğla İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada “halkımızın sağlığını tehdit eden, zaman zaman ölümlere sebep verebilen ve vergi kaybına neden olan tüm kaçakçılık olayları ile mücadeleye kararlılıkla devam edilecekti” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN