Aday Olan Kökten'den İlk Açıklama Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından açıklanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı adayı Muhammet Kökten'den adaylık ile ilgili ilk açıklama geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

MHP 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yarışacak adaylarını açıkladı. Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan adayı olarak Muhammet Kökten'in ismi duyuruldu. Açıklanan sonucun ardından Kökten, sosyal medya üzerinden şu ifadelere yer verdi:
“Öncelikle sizlere sevgi ve saygılarımı sunarak, Cumhur İttifakı çatısı altında Fethiye Belediye Başkan adaylığı için yola çıkmış olmanın heyecanını ve sorumluluğunu taşımanın gururunu yaşıyorum. Bu süreçte bir araya geldiğimiz değerli hemşerilerimden aldığım destek ve güçle, Cumhuriyetin ve Cumhur İttifakı'nın bir ferdi olarak sizlere hizmet etmek için kararlı bir şekilde yola çıkıyorum.
Bugüne kadar ortaya koyduğum projeleri, Cumhur İttifakı çatısı altında daha güçlü ve etkili bir şekilde hayata geçirmek üzere hazırlıklarımızı tamamladık. Yerel yönetimdeki deneyimim ve birikimimle, Fethiye'nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek ve yaşam kalitesini artıracak projeleri sizlere sunmaya hazırım.
Birlikte daha güçlü ve daha güvenli bir Fethiye inşa etmek için var gücümle çalışacağımı belirtmek isterim. Yerel yönetimde şeffaf, katılımcı ve etik bir anlayışla hareket ederek, her kesimin taleplerini dinleyecek ve çözüm odaklı projelerle Fethiye'yi daha da ileri taşıyacağız.
Fethiye'nin eşsiz doğası, zengin kültürü ve misafirperver insanlarıyla bu güzel şehri daha yaşanabilir ve sürdürülebilir kılmak için Cumhur İttifakı'nın gücünü arkamıza alarak, birlikte elde edeceğimiz başarıların gururunu yaşayacağımıza inanıyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN