Akar 'MUSKİ ile suyumuz emin ellerde'

MUSKİ Genel Müdürlüğü, 20 yıl önce yapılan içme suyu hattının kireçlenmesinden dolayı susuzluğun yaşandığı Yatağan ilçesinin Mesken Mahallesi'nde içme suyu hat yenileme çalışması gerçekleştirdi. MUSKİ'nin hat yenileme çalışmalarını yakından takip eden Mesken Mahallesi Muhtarı Emin Akar, 'Bizim sularımızda herhangi bir arıza var diye MUSKİ ekiplerini aradığımız zaman ekipler bizden önce olay yerine gelmiş oluyor' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

MUSKİ Genel Müdürlüğü, 20 yıl önce yapılan içme suyu hattının kireçlenmesinden dolayı susuzluğun yaşandığı Yatağan ilçesinin Mesken Mahallesi’nde içme suyu hat yenileme çalışması gerçekleştirdi.  MUSKİ’nin hat yenileme çalışmalarını yakından takip eden Mesken Mahallesi Muhtarı Emin Akar, “Bizim sularımızda herhangi bir arıza var diye MUSKİ ekiplerini aradığımız zaman ekipler bizden önce olay yerine gelmiş oluyor” dedi.

2016 yılında il genelinde içme suyu hat yenileme çalışmalarını hızlandıran Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Yatağan ilçesinin Mesken Mahallesi’nde kireçlenmeden dolayı yaşanan içme suyu sorununu hat yenileme çalışması gerçekleştirerek ortadan kaldırdı.

20 yıl önce yapılan içme suyu hattının kireçlenmesinden dolayı susuzluğun yaşandığı Mesken Mahallesi’nde MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı 3. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlanan çalışmalar sonucunda mahallenin bin 200 metre içme suyu hattı yenilendi.

MUSKİ’nin içme suyu hat yenileme çalışmalarını yakından takip eden Mesken Mahallesi Muhtarı Emin Akar, yaklaşık 1 ay önce kireçlenen borularının değişimi için MUSKİ’ye müracaatta bulunduklarını, kısa sürede ekiplerin gelerek sorunlarını ortadan kaldırdıklarını ifade etti.

“İşlerimiz Harfi Harfine Görülüyor”

MUSKİ Genel Müdürlüğü çalışanlarından çok memnun olduklarını belirten Akar, borulardaki kireçlenmeden dolayı sularının günlerce ve haftalarca kesildiği söyledi. Akar, “Eskiden çok sıkıntılar yaşadık. Herhangi bir arıza meydana geldiğinde bunu çözmek haftalarımızı alırdı. Boruların değişim zamanının geldiğinde veya sorunumuzu çözdürmek istediğimizde Muğla merkeze gitmek zorunda kalırdım. Artık böyle değil. Herhangi bir arıza meydana geldiğinde MUSKİ ekiplerini aradığımız zaman ekipler bizden önce arıza yerine gelmiş oluyor. MUSKİ ile suyumuz emin ellerde” dedi.

“Ulaşım Sorunumuz Da Çözüldü”

 

İçme suyu problemlerinin çözülmesinin ardından ulaşım ile ilgili sorunlarının da bittiğine dikkat çeken Akar, “Daha önceleri sabahları otobüse biner evimize akşam dönerdik. Otobüs şoförleri otobüsün dolmasını bekledikleri için saatlerce beklerdik. Mağdur olurduk. Şimdi öyle değil. Her saatte ulaşım var. Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanımız sayın Dr. Osman Gürün bize hayat verdi. Su ve Ulaşım konusunda halkımız çok memnun. Allah Büyükşehir Belediye Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Bu hizmet Muğla’nın Büyükşehir statüsünü kavuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi sayesinde geldi” ifadeleri kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN