AKUT Fethiye, 14 Şubat etkinliğine katıldı

Fethiye Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü'nün organizasyonunda, 'Şehrinize sevginizi gösterin' sloganıyla temizlik etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe AKUT Fethiye Ekibi, Keep Fethiye Clean, Göcek Kültür ve Dayanışma Derneği, Doğa için El Ele Grubu, MAG-AME Derneği, Fethiye Temiz Kalsın Hareketi, Son Çöp Bükücüler Grubu ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Yarımada’da organize edilen temizlik etkiliğinde AKUT Fethiye Ekip Lider Yardımcısı Murat Zengin; “ Fethiye Belediyemizin organize ettiği birçok temizlik etkinliğine katılım sağlamak için AKUT Fethiye ekibi olarak özen gösteriyoruz. Fethiye’miz bizim her şeyimiz. Ekip çalışması her zaman çok önemli. Birçok kurumlardan katılım varken bizlerde ekip olarak burada olmaktan çok mutluyuz. Elimizden geleni yapmak için her zaman hazırız. Sevgimizi, doğanın eşsiz güzelliği Fethiye’mizi koruyarak gösterdik. Bu 14 Şubat’ı böyle anlamlı kılmak huzur verici oldu. Fethiye Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Bayraktar’a ve katılım sağlayan tüm gönüllü dostlarımıza ekip olarak teşekkür ederiz. ” Dedi.  
Fethiye’de yaşayan yerleşik yabancı gruplarında katılım sağladığı organizasyonda 200 poşet çöp toplandı. Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından katılım sağlayan gruplara ve vatandaşlara plaket takdim edildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN