Aldair Djalo, Bodrumspor'da...

31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Aldair Djalo, 2 yıllığına Bodrumspor'a imza attı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

1. Lig'de yabancı transferinde, daha önce futbolseverlerin Trabzonspor ve Antalyaspor'dan tanıdığı 34 yaşındaki sağ bek Ondrej Celustka'yı kadrosuna katan Bodrumspor, Portekizli Aldair Djalo'yla da sözleşme imzaladı.

Son olarak Slovenya'nın NK Olimpija Ljubljana takımında forma giyen 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 2 yıllığına Bodrumspor'a imza attı. Ülkesinde FC Penafiel'de futbola başlayan Djalo, kariyerinde Güney Kıbrıs'ta da oynadı.

CELAL, YUVADA KALDI...

Bodrumspor'da kadronun en eski futbolcusu olan Celal Dumanlı’nın da sözleşmesi yenilendi. 2006'da altyapıda futbola başlayıp tüm kariyerini geçirdiği Bodrumspor'da Bölgesel Amatör Lig, 3'üncü Lig ve 2'nci Lig ve 1'inci Lig forma giyerek geçen sezon play-off finali oynayan kadronun önemli isimlerinden 29 yaşındaki forvet, 2 yıllığına sözleşme yeniledi. Bodrum'da 3 farklı ligde şampiyonluk, geçen sezon da play-off finali heyecanı yaşayarak Süper Lig'in kapısından dönen Celal, 35 maçta 5 gol atmıştı.

Süleyman Özdamar ve Bahri Can Tosun ile de sözleşmenin yenilendiğini açıklayan yeşil beyazlılar, Hakan Yeşil, Onur Akbay, Melih Enes Uygun ve Erdem Çetinkaya ile yolların ayrıldığını ifade ederek bu oyunculara teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN