Alzheimer Haftası'na Farkındalık Koşusu Düzenlendi

Fethiye'de Alzheimer Haftasına dikkat çekmek amacıyla, Fethiye Alzheimer Derneği ile Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde Fethiye Beşkaza Meydanı'nda koşu düzenlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Alzheimer Derneği, Alzheimer haftasına dikkat çekmek için Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda koşu düzenledi. Düzenlenen koşuya 100’e yakın sporcu katıldı.

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, düzenlenen koşu ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarda bulunan  Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit: “Bu hafta bildiğiniz gibi Alzheimer Haftası. Fethiye Alzheimer Derneği ile bu haftaya dikkat çekmek adına bir koşu organizasyonu yapmak istedi. Biz de Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak ilçemizdeki her türlü spor faaliyetlerine olduğu gibi buna da destek verdik. Bugün yaklaşık 100 civarında sporcu grubuyla start aldılar. Önemli olan Alzheimer Haftasında , alzheimerlı hastalarımıza dikkat çekmek. Biz de spor müdürlüğü olarak destek verdik ve böyle bir organizasyon yaptık. Bundan sonraki süreçte de derneğimize tüm hayırseverlerimize desteğe bekliyoruz. Önümüzde de Fethiye Spor Festivali var. Çarşamba günü başlayacaktır. Tüm organizasyonlara halkımızı izlemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN