ARICAN'DAN KUTLAMA ZİYARETİ…

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (FTSO) Akif Arıcan, 1 Temmuz Kabotaj bayramı nedeniyle FİMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan'ı ziyaret etti. 1 Temmuz 1926'da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu'yla birlikte her yıl 1 Temmuz'da kutlanan Kabotaj ve Denizcilik Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de coşkuyla kutlanacak. Kutlamalar öncesi FTSO Başkanı Akif Arıcan, İMEAK DTO Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan'ı ziyaret etti. Oldukça samimi geçen ziyarette DTO Başkanı Arıkan, FTSO Başkanı Arıcan'a 'İMEAK Deniz Ticaret Odası' yazılı şapka ve tişört hediye etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (FTSO) Akif Arıcan, 1 Temmuz Kabotaj bayramı nedeniyle FİMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan’ı ziyaret etti. 1 Temmuz 1926’da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu’yla birlikte her yıl 1 Temmuz’da kutlanan Kabotaj ve Denizcilik Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de coşkuyla kutlanacak. Kutlamalar öncesi FTSO Başkanı Akif Arıcan, İMEAK DTO Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan’ı ziyaret etti. Oldukça samimi geçen ziyarette DTO Başkanı Arıkan, FTSO Başkanı Arıcan’a ‘İMEAK Deniz Ticaret Odası’ yazılı şapka ve tişört hediye etti.

 

Ziyaret nedeniyle açıklama yapan FTSO Başkanı Arıcan “Önümüzdeki 2017 yılının denizcilik adına bol müşterili, bol kazançlı iyi bir yıl olmasını temenni ediyorum. İnşallah içinde bulunduğumuz zor dönemde bir birimize destek olarak ilçemizin turizmini canlandırmak, daha iyi şartlarda gelir elde etmek, daha iyi misafirlerimize hizmet etmek anlamında Deniz Ticaret Odası ile kardeş bir odayız. ! Temmuz Kabotaj Bayramının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Ziyaretleri dolayısıyla FTSO Başkanı Arıcan ‘a teşekkür eden DTO Fethiye Şube Başkanı Arıkan; “Sayın başkanımız bizden desteklerini esirgemedi ve moral motivasyonla destek verdi” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN