'Asfalt Alt Yapı Çalışmalarına Başlamış Bulunmaktayız'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçedeki ihtiyaç duyulan bölgelerinde asfalt çalışmalarının başladığını söyledi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Gece gündüz demeden Seydikemer için çalışmalarına devam eden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede asfalt çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Akdenizli’nin talimatları doğrultusunda asfalt çalışmalarına başlayan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapı çalışmalarını bir an önce bitirip asfalt serimine başlayacak. Gerişburnu Mahallesi’nden başlayan asfalt alt yapı çalışmaları İlçedeki ihtiyaç duyulan bölgelerde planlı bir şekilde yapılacak. 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Gerişburnu Mahallesi’ndeki asfalt alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akdenizli, ekiplerden bilgi aldı. Ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Akdenizli, Seydikemer’i güzelleştirmeye devam edeceklerini kaydetti. Başkan Akdenizli; “Seydikemer Belediyesi olarak asfalt alt yapı çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Önümüzdeki süreçte ihtiyaç olan bazı bölgelerimizde asfalt çalışmalarımız devam edecek. İnşallah hizmetlerimiz devam edecek. Seydikemer’imizi güzelleştirmeye devam edeceğiz hep birlikte” ifadelerini kullandı. 

MUHTARDAN BAŞKAN AKDENİZLİ’YE TEŞEKKÜR
Gerişburnu Mahallesi Muhtarı Ramazan Küçükekiz de “Sayın Başkanım göreve daha yeni geldi. Maşallah atak olarak çalışıyor. Allah razı olsun Başkanımdan, Başkan Yardımcılarımdan” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN