Asfalt ve Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Yağmurlu havaların başlamasından önce mahallelerdeki toprak yolları asfalt ve parkelendirmek için gece gündüz yedi koldan tam kadro çalışmalarını sürdüren Seydikemer Belediyesi ekiplerinin çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Yağmurlu havaların başlamasından önce mahallelerdeki toprak yolları asfalt ve parkelendirmek için gece gündüz yedi koldan tam kadro çalışmalarını sürdüren Seydikemer Belediyesi ekiplerinin çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda parke ve asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yedi ayrı mahallede Otuz kişilik ekiple çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşın mağdur olmaması için aralıksız olarak tam kadro sahada çalışmalarına devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre Sahil Ceylan Mahallesinde 7 km lik yol çalışması biterken, Ören Mahallesinden Çaygözüne giden yolda 3.2 km lik yol yapılıyor. Ören Mahallesi içerisinde ise yaklaşık olarak 3 km lik bir çalışma daha olurken 5.5 km lik Parke çalışması devam ediyor. Örenden sonra Söğütlüdereye gidecek olan ekipler alt yapısı hazırlanan yerlerde asfaltlama çalışmaları yapacak. Ortaköydede altyapı çalışmaları yapılırken, Bayır  mahallesi beldibi mevkiinde 6 km lik stabilize yol çalışması olacak.  Könteş mevkii   ve  kumluovada parke onarım çalışmasınında devam ettiği öğrenildi.

Yedi Koldan Tam Kadro Asfaltlıyorlar

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşları toprak yollardan kurtarmak için asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yedi ayrı mahallede Otuz kişilik ekiple çalışmalarını sürdüren Seydikemer Belediyesine bağlı ekipler, vatandaşın mağdur olmaması için asfalt ve Parke çalışmalarına Sahil Ceylan, Bayır, Ören,Ortaköy, Söğütlülere, Gerişburnu, Kumluova mahallelerinde başlayan Seydikemer Belediyesi ekipleri,   3 kepçe, 3 eksavatör, 3 greyder, 3 silindir, 3 sulama aracı, 12 kamyon, 2 asfalt kombi ve 1 adet tırla mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor.

Artık Rahatça Sokaklarımızda Yürüyebiliyoruz

 

Yapılan asfalt çalışmalarından büyük memnuniyet duyan mahalle sakinleri; “Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’ün yapmış olduğu bu asfalt hizmetinin ardından sokaklarımızdaki tozlu ve çamurlu görüntüden kurtulduk. Artık sokaklarda rahatça yürüyebiliyoruz. Yağmurların başlamasından önce başlatılan ve çoğu yerde tamamlanan bu çalışma çok iyi oldu. Başkanımıza mahallelerimizde yaptığı bu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN