Asfaltlamaya Hız Kesmeden Devam Ediliyor

Seydikemer Belediyesi tarafından yapımına devam edilen asfaltlama çalışmaları Ortaköy,Ören'den sonra Seydiler Mahallesinde de bitti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Belediyesi tarafından yapımına devam edilen asfaltlama çalışmaları Ortaköy,Ören’den sonra Seydiler Mahallesinde de bitti.

Çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiren Seydikemer Belediyesi fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonun da Seydiler mahallesindeki asfaltlama çalışmalarını da tamamladı. Mahalle halkı çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek Başkan Otgöz’e teşekkür ettiler. Seydiler Mahalle Muhtarı Mehmet Güven de çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Allah Birliğimizi Beraberliğimizi Bozmasın, Devletle Yakup Başkan’ı buluşturunca Devletin nimetlerinden faydalandık, dedi.

Mahalle sakinlerinden Sebahattin Tüfekçi yaptığı açıklama da: Ak Partili Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ak Partinin yaptığı hizmetlerden çok mutluyuz. Sonuna kadar Ak Partinin destekçisiyiz,dedi.

Mahalle sakinlerinden Süleyman Soylu ise yaptığı açıklama da: Sokağımız da yağmurda çamurda sorun yaşıyorduk. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Çalışmalarında başarılar dilerim,dedi.

Bir diğer mahalle sakini İlhan Sazboğaz ise yaptığı açıklama da: Daha önce bu yollar çamurdu. Çamurdan dolayı yoldan gidemiyorduk. Şu anda asfaltlandı ve çok temiz oldu.Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e ekibine ve mahalle muhtarımıza çok teşekkür ederiz. Yolumuz çok güzel oldu.  Tüm personele teşekkür ederiz, dedi.

Güven “Yakup Başkanımızın Sonuna Kadar Arkasındayız’’

 

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Seydiler Mahalle Muhtarı Mehmet Güven ise yaptığı açıklama da : 2004 yılından beri muhtarım. Muhtarlığa başladığımda bir hedefim vardı. Mahallemde ki her evin önüne Ambulans itfaiye ve insanların kendi araçlarının rahatça gidebileceği şekilde asfalt ya da parke yaptırmak. Bu yolların birazını Özel idare zamanında yaptırdım. Seydikemer İlçe olduğunda Devlet le Yakup Başkanı  buluşturduktan sonra Devletin nimetlerinden faydalanmaya başladık. Kendim bile muhtar seçimlerinde buralara asfalt atsam desem de atamayacağım yerlere bugün asfalt dökülüyor. Seydikemer Belediye Başkanım Yakup Otgöz başta olmak üzere Fen İşleri müdürlüğüne ve personeline şahsım  ve mahallem adına teşekkür ediyorum. İlçemizde bu dönem siyaseti bıraktık. Seydikemer için ne gerekiyorsa siyaset yapma lüksümüz yok. Seydikemer yeni ilçe oldu. El birliği içerisinde ne yapılması gerekiyorsa Yakup Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Mahallemize halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı olarakta muhtar arkadaşlarım adına başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum, dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN