Başkan Adayı Kökten, '1 Nisan tarihinde göreve geldiğimde sizlerin hizmetkarı olacağım'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in Esenköy halk buluşmasına yoğun bir katılım oldu. Katılımcılar salona sığmadığı gecede beş yıldan buyana hizmet alamadıklarından yakındılar. 2019 yılında Esenköy'de seçim çalışmasına katıldığını ve o zaman var olan sorunların devam ettiğini belirten Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten '2024 yılında Fethiye'de ve Esenköy'de böyle sorunlar yaşadığımız için üzülüyor ve utanıyorum. 1 Nisan tarihinde göreve geldiğimde sizlerin hizmetkarı olacağım' diye konuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Esenköy Halk buluşmasına önceki dönem AK Parti Milletvekilleri Hasan Özyer, Yelda Erol Gökcan , AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça,  önceki dönem Aile Sosyal Politikalar Bakanı ve Genel Başkan Yardımcısı  Fatma Betül Sayan Kaya,  Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanını vekaleten Selçuk Coşkun, BBP Fethiye İlçe Başkanı  İsmail Tombak, Aday adayları Turgay Öztürk, Özay Karagöz, Salih Eroğlu,  bölge mahalle Mahalle Muhtarları, Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke, Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

AYIKOL "41 MAHALLE'NİN SORUNLARINI BİLİYORUZ"
Katılımın yoğun olduğu halk buluşmasında konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol “Bundan 45 gün önce seçim ofisimizi açarak çalışmalara başladık. Fethiye’nin 41 Mahallesini tek tek dolaşarak sorunları yerinde tespit ettik.  Başkan adayımız Muhammet Kökten ile birlikte merkezi hükümetin desteğini de arkamıza alarak Fethiye'yi daha yaşanabilir bir kent yapacağız. Fethiye Belediyesine Cumhur İttifakı Bayrağını hep beraber dikeceğiz" diye konuştu. 

AKÇA "CUMURBAŞKANIMIZ BİZİ HER GÖRDÜĞÜNDE FETHİYE'Yİ SORUYOR"
AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça ise yaptığı konuşmada "Görüyorum ki Fethiye kararını vermiş.  Şimdiye kadar genel seçimlerde Fethiye hep bizim yanımızda oldu. Ancak hiçbir yerel seçimde başarılı olamadık. Bu durum teşkilatlarda ve genel merkezde bir ukde olarak kaldı.  Cumhurbaşkanımız bizi her gördüğünde Fethiye'yi soruyor. Artık bizim Cumhurbaşkanımızın bu son yerel seçiminde Fethiye'yi hediye etmemiz lazım.  Fethiye'nin sorunlarını çözer ise Cumhur İttifakı çözer. Seçimler öncesi partimizden çok kıymetli arkadaşlarımız aday adayı oldu. Ancak daha sonra Fethiye Cumhur İttifakına verildi. Bizim için önemli olan Cumhur İttifakı'nın kazanmasıdır. Şimdi burada daha önce aday adayı olan arkadaşlarımız Turgay Öztürk, Salih Eroğlu, Özay Karagöz yanımızdadır. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Muhammet Kökten'in seçimi kazanması için sahada çalışıyoruz. Bizim bir tek amacımız var seçimi kazanmak. Fethiye'nin geçmişten gelen birçok sorunları var. Fethiye'nin iktidar gücüne ihtiyacı var" dedi. 

KÖKTEN "ESENKÖY'ÜN SORUNARI HALA ÇÖZÜLMEDİ"
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten "Biz 2019 yılında Esenköy’de Muhittin Kayabaş abim ile seçim çalışması yaptık. O zaman Esenköy'ün sorunları ile ilgili bize bilgi verildi. Şimdi 2024 yılındayız ama hiçbir şey yapılmamış ve sorunlar daha da çoğalmış. Esenköy'e hiç hizmet yapılmamış. 31 Mart tarihinde seçimleri kazandığımızda, 1 Nisan itibarı ile Esenköy'e hizmet etmeye başlayacağız. Son beş yılda Menteşeoğlu Mahallesinden bu tarafa hiçbir hizmetin yapılmadığını görüyoruz. Ben ekibim ile yaptığım değerlendirmede baktık ki burada çok iş var yapılacak. Bunun için meclisimize Nuri Öztürk, Yusuf Çaylı ve Behzat Özkaraca büyüklerimizi aldık. Şimdiye kadar Esenköy, Karaçulha ve Çamköy Mahallelerimizde beş yıl boyunca çile çektiler, Önümüzdeki beş yılda da sefa sürecekler. Yaptığımız   görüşmelerde Fethiye'nin en büyük sorunu imar sorunu. Uygulayacak olduğumuz bütüncül imar planı ile halkımızı bu dertten kurtaracağız.  Bundan 10 yıl önce Yusuf Çaylı'nın Karaçulha'da bitirmek üzere olduğu imar planını o zaman seçilen ve şimdi de aday olan bir arkadaşımız durdurdu.  On yıldan buyana bu sorunu yaşıyoruz ve bunun hesabını 31 Mart tarihinde verecektir. Beş yıl önce göreve gelen arkadaşımız da Esenköye'de imar planını çözeceğim, yolları asfalt yapacağım dedi ama beş yıl sonra geldik hiçbir hizmet yapılmamış. Esenköy 2019'da neyse 2024'te de aynı ama ben sizlere hizmetkar olamaya geliyorum. Uygulayacak olduğumuz imar planı ile birlikte alt yapı, elektrik ve su gibi sorunlarda ortadan kalkacak. 2024 yılında Fethiye'de böyle sorunlar yaşadığımız için üzülüyor ve utanıyorum. Önümüzdeki beş yılda sizler için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum.  Esenköy'de çok basit yapılması gereken hizmetler bile yapılmamış ben burada muhtarlarımıza söz veriyorum sizlerin emrindeyim. Biliyorsunuz Fethiye'ye doğal gaz gelecek eğer imar planı ile alt yapı hazır olmaz ise maalesef biz bu hizmetten faydalanamayacağız.  Ben beş yıl Fethiye Belediyesi Meclis üyesi olarak görev yaptım. Belediye başkanımıza uygulayacak olduğu imar planı ile ilgili tam tam yetki verdik. Ancak hiçbir imar planı uygulanmadı. Şimdiye kadar hiç şey yapmadıklarının bahanesi pandemi oldu. Pandemi ve ekonomik kriz Seydikemer'de yok muydu? Seydikemer büyük hizmetler alıyor.  İçimde sizlere hizmet etmek için bir heyecan var" diye konuştu.  

ÖZYER "İKTİDARIN NİMETLERİNDEN FAYDALANALIM"
Fethiye'nin sorunlarının her geçen gün büyüdüğünü belirten Hasan Özyer "Öncelikle bana milletvekilli görevlerimde verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum. Seydikemer'de yapılan hizmetleri görüyorsunuz. Fethiye son günlerde çok göç aldı nüfus çoğaldı. Bu artan nüfus ile birlikte sorunları da büyüdü. Bu sorunların çözümünün bir tanesi de uygulanacak olan imar plandır. Cumhur İttifakı adayı Muhammet Kökten seçimi kazanması ile bu sorunların çözüleceğini düşünüyorum. Ben şimdiye kadar Cumhurbaşkanımızdan bölgemiz için istediğimiz hiçbir talepten olumsuz cevap alamdım. Bölgemizin kalkınması için 31 Mart tarihinde Cumhur İttifakına destek olalım. Sizlerin de bildiği gibi gecen dönem seçimi çok az bir oy ile kaybettik. Bu dönmede seçimi kazanarak iktidarın nimetlerinden faydalanalım” diye konuştu.  

GÖKCAN "FETHİYE'NİN HALİNİ GÖRÜYORSUNUZ"
Yelda Erol Gökcan "Türkiye'ye mahal olmuş bir Fethiye'nin halini görüyorsunuz. Yazın sezonda Ölüdeniz'e gitmek istedim üç saatte gidemedim. Fethiye'nin sorunlarını Muhammet Kökten ile çözeceğiz. Davul birinde tokmak birinde olmasın hem büyükşehir belediyesini hem de Fethiye belediyesini kazanalım. Bizim daha Fethiye için yapacak çok işimiz var" dedi.

KAYA "CUMHURBAŞKANIMIZ FETHİYE'Yİ ÇOK İSTİYOR"
Eski Aile Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ise yaptığı konuşmada "Fethiye Cumhur İttifakı diyecek. Fethiye kararını vermiş, burada Muhammet Kökten ile sorunları kökten çözecektir. Bugün Muhammet Kökten'in arkadaşında ilçe başkanlarımız ve aday adaylarımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız Fethiye'yi istiyor. Artık Muğla ve Fethiye'ye hizmet gelsin" diye konuştu.

MHP Fethiye İlçe Başkanını vekaleten Selçuk Coşkun ise yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı olarak gece gündüz çalışmaya devem ettiklerinin altını çizdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN