Başkan Akdenizli, 'Vatandaşlarımızın Yanındayız'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede etkili olan şiddetli fırtınadan etkilenen vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer’de 5 Mart günü etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına ve şiddetli rüzgar Karadere Mahallesi’nde, birçok evin çatısını uçurdu, ağaçları kökünden söktü ve seralara zarar verdi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Müdürleriyle Karadere Mahallesinde evleri ve seraları zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, 'Vatandaşlarımızın Yanındayız'

Başkan Akdenizli: “Vatandaşlarımızın Yanındayız”

Yaşanan olumsuzluklarla ilgili bilgi alarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Akdenizli; “Muğla ve Seydikemer’imizde etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına maalesef Karadere Mahallesi’nde olumsuzluklara neden oldu.

Fırtına ve şiddetli rüzgar birçok evin çatısını uçurmuş, seralara zarar vermiş, ağaçları da kökünden sökmüş. Karşılaştığımız manzara oldukça üzücü ancak can kaybının olmaması sevindirici. Fırtınadan dolayı etkilenen, zarar gören hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Seydikemer Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Akdenizli, 'Vatandaşlarımızın Yanındayız'

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN