Başkan Akdenizli'yi Duygulandıran Sürpriz

Cumhur İttifakı Seydikemer İlçe Teşkilatı, Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli'ye göreve gelişinin birinci yıl dönümünde sürpriz hazırladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Cumhur İttifakı Seydikemer İlçe Teşkilatı, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde 1’inci yılını dolduran Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’ye pasta sürprizi hazırladı. 

Cumhur İttifakı Seydikemer Seçmen İletişim Merkezinde düzenlenen sürprize, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve partililer  katıldı. Başkan Akdenizli’nin eşi Sema Akdenizli ve çocukları da Başkan Akdenizli’yi bu özel gününde yalnız bırakmadı.
Seçmen İletişim Merkezinde konfeti ve meşalelerde karşılanan Başkan Akdenizli, düzenlenen sürpriz karşısında oldukça şaşırdı. Duygusal anların yaşandığı kutlamada Başkan Akdenizli, herkese teşekkür etti. Partililer sık sık “En büyük başkan bizim Başkan” ve “Seydikemer seninle gurur duyuyor” tezahüratlarında bulundular.

AKDENİZLİ; “SEYDİKEMER’E HİZMET ETMEK GURUR VERİCİ”
Kendisine özel hazırlanan pastayı eşi Sema Akdenizli ve çocuklarıyla birlikte kesen Başkan Akdenizli; “Büyük Seydikemer ailem, çok teşekkür ediyorum. İnşallah nice yılları hep birlikte kutlarız. Sizlere hizmet etmek, Seydikemer’e hizmet etmek benim için gurur verici. İnşallah bu hizmetlere nice yıllar devam edeceğiz. Bu yola çıkarken, bana inanan, güvenenleri inşallah mahcup etmem demiştim, şimdi omuzlarıma daha çok sorumluluk yüklendi. İnşallah kimseyi mahcup etmem. Çok güzel bir sürpriz oldu. Düşünen, emeği geçenden Allah razı olsun” dedi.
AK Parti  İlçe Başkanı Ali Büklü ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç da Başkan Akdenizli’yi tebrik edip başarı dolu yıllar diledi.

Sürpriz kutlama, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN