Başkan Karaca, 'Arkamdan Hançerlemeye Çalışanlar Oldu'

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, göreve geldiği günden bu yana geçen 5 yıl içinde mazeret değil, hizmet ürettiklerini ifade etti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca 2.5 yıllık pandemi sürecine, cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketine ve olağanüstü ekonomik zorluklara rağmen, hiç mazeret üretmeden, göreve geldiklerinden bu yana geçen 5 yıl içinde çok büyük altyapı yatırımları yapılmasına öncülük ettiklerini vurguladı. Mazeret değil, hizmet ürettik diyen Karaca, “A4 kağıdı gibi tertemizim. Yapılan tüm soruşturmalara rağmen hakkımızda olumsuz hiçbir şey yok. Aleyhimde açılmış bir tek dava bulunmuyor” dedi. 

“Arkamdan Hançerlemeye Çalışanlar Oldu”
Alim Karaca konuşmasında; “2019’da sizlerin destekleriyle Fethiye’ye baharı getirmiştik. 31 Mart 2024’te bir bahar daha getireceğiz. Pandemi, ekonomik kriz, büyük depremler ve büyük yangınlara rağmen bu hizmetleri yaptık. Fethiye’mizin geleceğini yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen kurduk. Tabii bu süreçte arkamdan beni hançerlemeye çalışanlar oldu. Ama Babadağ gibi dimdik ayaktayım. Hiç kimse merak etmesin, Fethiye’de bahar bitmedi, devam edecek. Göreve geldiğimiz andan itibaren belediyeden müfettişler eksik olmadı. Gelsinler, hepsinin başımızın üstünde yeri var. Ama ben bembeyaz bir A4 kağıdı gibi tertemizim. Yapılan tüm soruşturmalara rağmen hakkımızda olumsuz hiçbir şey yok. Aleyhimde açılmış bir tek dava bulunmuyor.” Diye konuştu. 

“Belediyenin 44 Milyon TL Borcu Vardı”
Konuşmasını sürdüren Karaca, “Biz 2019’da göreve geldiğimiz zaman belediyenin 44 milyon TL borcu vardı. Şimdi yapılan hizmetleri izlediniz, nereden nereye getirdik. Hiçbir vatandaşımızın 1 Lira’sını çarçur etmedik. 4 milyar TL’den fazla altyapı hizmeti yaparak rekor kırdık. Biz yürekli işlerin altına imzamızı attık. Sadece Ölüdeniz’e 121 km altyapı yaptık. Göreve başladığımızda ilçenin bazı yerlerinde kokular vardı. Bu kokular yapılan altyapı yatırımları sayesinde artık bitti. Ölüdeniz’debazı oteller tankerlerle su getiriyorlardı. Bu sorunu da Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözdük. Tabii bunlar iki belediyenin uyumlu çalışmasının farkıydı. Fethiye’mizin 25-30 yıllık altyapı sorununun önemli bir kısmını çözdük. Şimdi de Ahmet Aras başkanım ile çalışıp, kazanacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN