Başkan Karaca, 'Gerçekleri Konuşalım Kaybedeceksem Kaybedeyim'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, taksi esnaflarını duraklarında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca beraberinde CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve meclis üyesi adayları taksicileri ziyaret etti. Sırasıyla Çiftlik, Çalış, Yat, Kordon ve Sahil Taksi duraklarını ziyaret eden Karaca, şoförlerin istek ve taleplerini dinledi. Yapılan yatırımlar hakkında konuşarak yapılacak olan projeler hakkında da açıklamalarda bulunan Karaca, “Ben hayal satmam, yapabileceklerimizi ve yapamayacaklarımızı anlatacağım” dedi. 
Karaca, yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
“Fethiye’de hiçbir belediye başkanının yapamayacağı cesaret edemeyeceği altyapılar yaptık. Fethiye’nin altını üstünü getirdik. Çok şükür başardık. 400 kilometrenin üzerinde altyapı çektik ve üstyapısını da bitirdik. Biz mevcut belediye başkan adayımız Ahmet Aras ile de görüştük. Çünkü o da kazanacak Muğla’yı. Burada da birinci çıkacağız, Muğla’yı da farkla alacağız. Ben gittiğim yerlerde de Ahmet Aras başkanıma oy istiyorum. Çünkü neden büyükşehir olmadan ilçe olmaz arkadaşlar. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı yapıldı. Yapamadıklarımızı da ikinci dönemde yapacağız. Bizzat gelip sorunlarınızı dinleyeceğim. Ben hayal satmam, yapabileceklerimizi ve yapamayacaklarımızı anlatacağım. Yapamayacağımı yapamam derim. Böyle bir yapım var. Ben hep gerçekçi oldum. Ben sizi kandıramam. Gerçekleri konuşalım kaybedeceksem kaybedeyim.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN