Başkan Karaca, 'Kimsenin Benden Talebi Olmadı'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Çatalarık Sosyal Tesisleri'nde halk buluşmasına izin vermediği yönündeki açıklamalara cevap verdi. Karaca, 'Kimsenin benden bir talebi olmadı' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’de adaylar her akşam farklı mahallelerde mitinglerini sürdürüyor. İddiaya göre İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Çatalarık Sosyal Tesisleri’nin içerisinde toplantı yapmak istedi. Belediye yetkililerinin ise toplantıya izin vermediği söylendi. Bunun üzerine Behçet Saatcı, mevcut belediye başkanı Alim Karaca’ya sitemde bulundu. 
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ise ziyaretlerinde yaptığı değerlendirmede Çatalarık konusunun sorulması üzerine, kendisine böyle bir talebin gelmediğini söyledi. Herkesin belediyenin tesisini kullanma hakkı olduğunu ifade eden Başkan Karaca, kendisine talep gelmesi dahilinde tüm adayların iftar saatinden sonra miting yapabileceğini söyledi. 
“Arkadaşlarımız İstedikleri Vakitte Mitinglerini Yapabilirler”
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca konuşmasında, “Çatalarık’ ta 4 defa miting yaptım. 4’ünü de dışarıda yaptım. Çünkü Çatalarık’ ta her gün iftar veriyoruz. 1500 kişiye yemek çıkarıyoruz. Bu süreç içerisinde kimsenin bizden bir talebi olmadı. En azından benim haberim yok. Yemekten sonra talep edilseydi ben yardımcı olurdum. Belediyemizin sosyal tesisini herkes kullanabilir. O adayımız da kullanabilir. Sosyal medya da arkadaşlar böyle bir durum olduğunu söyledi. Bende o sosyal tesisi bu seçim kampanyası boyunca hiç kullanmadım sadece orada iftar veriyoruz. Oradaki vatandaşlarımız ile birlikte beraber oluyoruz. Asla benim o konuyla ilgili haberim yok. Bende Çatalarık’ta 2 tane kahve de toplantı yaptım. Akabinde de mahalleler de toplantı yaptık. Eğer bir talepleri varsa lütfen söylesinler. İftardan sonra saat 22.00 gibi biz hazırlarız. Herhangi bir aday arkadaşımız o bölgeyi talep ederse bende Fethiye Belediye Başkan’ı olarak personelime talimatı veririm ve arkadaşlarımız orada istedikleri vakitte mitinglerini yapabilirler” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN