Başkan Otgöz Şampiyonları Altın'la Ödüllendirdi

Yağlı güreşlerde üç boyda birincilik alan Seydikemer güreşçilerini Başkan Otgöz Altın'la ödüllendirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Yağlı güreşlerde üç boyda birincilik alan Seydikemer güreşçilerini Başkan Otgöz Altın’la ödüllendirdi.

Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde 18’inci Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında gerçekleştirilen yağlı güreşlerde Seydikemer güreşçileri  üç boyda birincilik aldı.

 Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Karatepe Stadı’nda yapılan ve 72’si başpehlivan yaklaşık 1050 güreşçinin katıldığı, 2 gün süren güreşlerde Seydikemerli güreşçilerimiz 3 boyda 1. Olarak takım halinde de şampiyon oldu.

Yağlı güreşlerde üç boyda birincilik alan Seydikemerli  güreşçiler Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret ederek Başkan Otgöz’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Birincilik elde eden güreşçilerle sohbet eden Başkan Otgöz’’ İnşallah sizler daha güzel başarılar elde edeceksiniz. Seydikemer’i en iyi şekilde temsil ederek kazanmış olduğunuz güreşlerden dolayı sizleri tebrik ediyorum’’ dedi.

Cumbur ’’ Yakup Başkan Bize İmkan Sağladı’’

Güreşçiler de Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek Seydikemer’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerinin sözünü verdiler.

Seydikemer Güreş takımı hocası Cemal Cumbur yaptığı açıklamada: Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Seydikemeri en iyi şekilde temsil ettik. Öncelikle bizlere bu imkanı sağlayan Seydikemer Belediye Başkanımız Sayın Yakup Otgöz’e, Klüp Başkanımız Yücel özdemire, Belediye Başkan Yardımcılarımıza ve seydikemerli vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız sayın Yakup Otgöz gece gündüz demeden bizlere bu imkanları sağladı. Güreşçilerime de bu imkanı değerlendirdikleri için teşekkür ediyorum. Minik 1 boyunda Osman Nuri Çıldan 1. , Minik 2 Boyunda Muhammet Enes Özcan 1.  ve Tozkoparan Boyunda ise Mustafa Ali Çıldan 1. Oldular. Bizlere bu imkanları sağlayan Başta Belediye Başkanımız Yakup Otgöz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Seydikemer Belediyesinin her zaman yanımızda olduğunu hissediyoruz. Allah’ın izni ile Seydikemerimize büyük başarılar kazandıracağımıza eminiz. Bizlere yardım eden herkese canı gönülden teşekkür ediyorum, dedi.

Özdemir ’’Başkanımızın Ve Belediyemizin Desteğini Görüyoruz’’

Seydikemer Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yücel Özdemir ise yaptığı açıklama da: Türkiye’nin ilk beş güreşi arasında gösterilen Kumluca güreşlerinde başarılar elde eden güreşçilerimizi ve hocamızı tebrik ediyorum. Seydikemer Belediye Başkanımız Sayın Yakup Otgöz’e ve desteklerini esirgemeden yardım eden herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Seydikemer Güreş İhtisas Kulübü olarak seydikemerimize daha iyi başarılar kazandıracağımıza inanıyorum. Biz bu yola inancımızı koyduk. İnşallah daha iyi başarılar elde edeceğiz. Belediye Başkanımız sayın Yakup Otgöz gece gündüz yanımızda. Ulaşım sorunumuz vardı sayın başkanımız bu sorunumuzu da çözdü. Hangi güreşe gidersek gidelim başkanımız Yakup Otgöz araç ve şoför vererek bizlere yardımcı oluyor. Bizlerde Başkanımızın ve belediyemizin desteğini görünce daha hırslı ve daha azimli mücadele ederek başarılar elde ediyoruz. İnşallah geçen yıl kırkpınarda ve elmalı güreşlerinde elde ettiğimiz başarıyı bu yıl yine elde ederiz. Kumluca güreşlerinden 3 birincilik alarak seydikemere geldik. Ayrıca takım olarakta güreşlerde 14 boyda güreş yapılıyor. Türkiye’de güreşlerde takım olarak 3 birincilik elde eden tek takım biziz. Toplamda bir güreşte 3 birincilik elde ettik.  Bizlere destek veren Belediye Başkanımız Sayın Yakup Otgöz’e ve yardım eden herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu başarı Seydikemere ve Muğla’ya armağan olsun, dedi.

Başkan Otgöz ’’Gençlerimize Güveniyorum’’

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’de kısa bir açıklama yaparak güreşçilere her zaman destek vermeye devam edeceğiz ve Seydikemerden Başpehlivan çıkaracağız,dedi.

 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz yaptığı açıklama da: Seydikemerli sporcularımız 3 adet birincilik kazandılar ve iki sporcumuzda ilk 8e girdiler. Bu başarı kolay değil. Yürek isteyen bir spor. Ben gençlerimize güveniyorum. İnşallah önümüzdeki süreçler de Seydikemer’den Başpehlivan çıkacaktır. Bu gençlerimize sahip çıktıktan sonra daha iyi başarılara imza atacaklardır. Seydikemeri en iyi şekilde temsil ediyorlar ve etmeye de devam edeceklerdir. Seydikemer güreşlerde yeni olmasına rağmen birincilik kürsüsüne çıktıkça burayı tanımayan kalmadı. Güreşçilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Ulaşım konusunda da kendilerine her türlü desteği veriyoruz. Gençlerin başarılarının devamını bekliyorum. Antronörümüze, kulüp başkanımıza ve güreşçilerimize teşekkür ediyorum. Sporcularımız özveriyle bu işi bir karşılık beklemeden yapıyorlar. Seydikemer’i en iyi şekilde temsil ettikleri için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum, dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN