Başkan Saatcı,' Biz onlara borçluyuz!'

Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi müdürü ve öğretmenleri, Fethiye Belediyesi'nin eğitim merkezine yaptığı yardımlardan dolayı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi müdürü ve öğretmenleri, Fethiye Belediyesi’nin eğitim merkezine yaptığı yardımlardan dolayı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Zihinsel, otizm, down sendromlu ve işitme engelli çocukların eğitim gördüğü Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi müdürü ve öğretmenleri, Fethiye Belediyesi’nin eğitim merkezinde bulunan spor salonunu yenileyerek, engelli çocuklarımızın kullanımına sunmasından dolayı, Başkan Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Eğitim merkezi öğretmeni Sebiha Çöktü,  yapılan katkılardan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Saatcı’ya ve emeği geçen belediye çalışanlarına şükranlarını sundu. 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Bizim okullara ve engellilere bakışımız belli. Ben her gün onlara gidip, önlerinde eğilsem, teşekkür etsem, orada görevli bütün müdür ve gönüllü öğretmen arkadaşların haklarını ödeyemem. Bütün toplum ve özellikle Fethiyeliler olarak, oradaki müdür ve öğretmen arkadaşlarımıza borçluyuz. Asıl biz onlara teşekkür ediyoruz “ dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN