BBP Fethiye Teşkilatı Kuruldu

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı'nın kuruluşu nedeni i tören düzenlendi.Düzenlenen törene Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı ,Denizli İl Başkanı İsmail Karateke ve partililer katıldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

BBP Fethiye İlçesi’nde teşkilatlanmasını tamamladı.Teşkilatın kuruluşu nedeni ile tören düzenlendi.Tören  Atatürk caddesi üzeri Köprübaşı Mevkii’si’nde bulunan Yuluklar İş Merkezi’nde yapıldı.Törene Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı ,Denizli İl Başkanı İsmail Karateke ve partililer katıldı.
BBP Fethiye İlçesi’nde teşkilatlanmasının tamamlanması nedeni ile düzenlenen törene katılanlara teşekkür eden Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler yaptığı açıklamada “Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı’nın açılışına siz değerli basın mensupları, saygıdeğer misafirler, bayanlar baylar hoşgeldiniz. Açılışa vermiş olduğunuz destekten dolayı çok mutluyuz. Önce yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Büyük Birlik Partisi’ni Fethiye’de güçlü bir parti haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Başta Şehit olmuş Muhsin Yazıcıoğlu başkanımıza, Mustafa Destici Genel Başkanımıza bize yardımcı olan Denizli’de ki Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Tarık Sarı, Denizli İl Başkanımız İsmail Karateke’ye çok teşekkür ederiz. İlerleyen günlerde başka organizasyonlar yapacağız. Sizi tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN