BEŞ SENE SONRA GELEN ZİYARET

NTV Televizyonu'nda 0'dan 100'e Programı'nın Sunucusu, otomotiv ve motosiklet camiasının ünlü simalarından Saffet Üçüncü, Kıvrak Motor Sahibi Nuri Kıvrak'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Otomotiv sektörü denilince akla ilk gelen isimlerden ve 0’dan 100’e programının sunucusu Saffet Üçüncü, Türkiye çapında satış rekorları kıran Honda Motosiklet Bayisi Kıvrak Motor sahibi Nuri Kıvrak’ı ziyaret etti. Ziyarete Türkiye Enduro Şampiyonu Serkan Özdemir, Honda Müdürlerinden Bülent Kılıçer, Çetin Kardaş ve Honda Bölge Müdürü Güven Karaman’da katıldı. 

BEŞ SENE SONRA GELEN ZİYARET
“NURİ KIVRAK TÜRKİYE ÇAPINDA MEŞHUR BİR ARKADAŞIMIZ”
Ziyaret hakkında açıklama yapan Saffet Üçüncü, “Nuri Kıvrak Bey var burada. Zaten Fethiye’de çok iyi tanınan bir insan. Kendisine bir söz vermiştim. Yanlış hatırlamıyorsam 5 sene önce Münih motosiklet fuarında beraberdik. “Saffet mutlaka gel bizim dükkanımızı gör, arkadaşlarımızla tanış. Fethiye’yi sana gösterelim” demişti. Kısmet bugüneymiş. 5 sene sonra bugün gelebildik. Nuri Kıvrak’ı burada ziyaret ediyoruz ama kendisi hiç abartmıyorum Türkiye çapında meşhur bir arkadaşımız. Müşteri memnuniyeti konusunda, müşteri sadakati konusunda çok büyük bir ünü var. Kendisi bayi operasyonunda örnek gösterilen biri. Fethiye’de gerçekten çok güzel unutamayacağımız bir gün yaşıyoruz. Daha önce Fethiye’ye gelmiştim ama bu anlamda, otomobil, motosiklet konuşabileceğimiz, böyle meraklı arkadaşlarımızla beraber olduğumuz herhangi bir ziyaretimiz olmadı. Bu o anlamda bir ilk” dedi.

BEŞ SENE SONRA GELEN ZİYARET
“SAFFET ÜÇÜNCÜ MOTOSİKLET VE OTOMOBİL CAMİASINA GERÇEKTEN ÇOK FAYDASI OLAN, KENDİ BİLGİ VE DONANIMIYLA BİZE ÇOK ÖRNEK OLAN BİR İNSAN”
Saffet Üçüncü gibi önemli bir kişinin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Nuri Kıvrak “Sevgili Saffet Üçüncü abimizin sektöre büyük faydası olduğu kadar, bizim de gerçekten liderimiz. Bizim de örnek aldığımız insanlardan birisidir. 5 yıldır söylüyorum. Nasip bugüneymiş. Bizi çok mutlu etti. İnşallah bundan sonra daha sık gelecek. Motosiklet ve otomobil camiasına gerçekten çok faydası olan, kendi bilgi ve donanımıyla bize çok örnek olan bir insan. Onunla beraber Honda Ailesi olarak gelen bölge müdürlerimiz, Güven Bey, Çetin Bey ve Bülent Bey’e ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizim Dio motosikletlerimizle bir seyahatleri olacak. Biz de eşlik etmeye çalışacağız. Bölgemize geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Saffet abimin, bilgilerinden faydalanmak isteyen herkese, öğretici içeriğiyle, herkesin ulaşabilecek olduğu alçak gönüllü insanlığını hatırlatmak isterim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN