Boğaziçi Tiyatro, Müzik ve Turizmle Harmanlandı

Milas'ın Boğaziçi Mahallesi'nde devam eden Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nin ikinci gününde Tuz Binası konuklara büyülü bir atmosfer sunarken, Köy Meydanı ise sanatseverlerle doldu taştı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Festivale; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu, geçmiş dönem milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, ünlü sanatçılar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tuzla Sulak Alanı’na ev sahipliği yapan Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde devam eden Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ikinci gününde Tuz Binası’nda piyanonun “Harika Çocuğu” olarak tanınan Devlet Sanatçısı ve UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi Piyanist Gülsin Onay sahne aldı. Dünyanın en önemli orkestraları ile konserler veren ve önemli müzik festivallerinin en beğenilen isimleri arasında yer alan Gülsin Onay’ın sahne performansını hayranlıkla izleyen konuklar, Tuz Binası’nda ruh bulan festivalden büyük keyif aldıklarını dile getirdi.

Boğaziçi Köy Meydanı ise Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından sahnelenen Yeşilçam’ın unutulmaz eseri  “Şoför Nebahat” Oyunu ve Milaslı sanatçı Tolga Çandar konserine ev sahipliği yaptı. Tolga Çandar’ın türkülerine eşlik eden konuklar, DJ performans ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar keyifli saatler geçirdi.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Köy Meydanı’nda yaptığı konuşmada festival coşkusundan ve katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Festival kapsamında 20 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek program akışı;

16.30 Defile Ayşe Babacan Kreasyonu (Köy Meydanı)

18.30 Aslıhan And Flüt Beşlisi (Tuz Binası)

20.30 Konuk Sanatçılar Performansı (Köy Meydanı)

21.30 Bora Gencer Konseri (Köy Meydanı)

23.00 DJ. Performans (Köy Meydanı)

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN