Büyükşehir'den Satranç Takımı Hediye Edildi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ün Gazi İlköğretim Okul öğrencilerine hediye olarak yolladığı satranç takımlarını Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Nebioğlu ile Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı Fethiye Temsilcisi Erdi Filiz okul yönetimine teslim etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün Gazi İlköğretim Okul öğrencilerine hediye olarak yolladığı satranç takımlarını;  Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Nebioğlu ile Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı Fethiye Temsilcisi Erdi Filiz okul yönetimine teslim etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü temsilen, Hüseyin Nebioğlu ve Erdi Filiz Gazi İlköğretim Okul yönetimini ziyaret ettiler. Muğla Büyükşehir Meclis Üyesi Hüseyin Nebioğlu açıklamasında  “Başkanımız Dr. Osman Gürün geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine ne derecede önem verdiğini biliyoruz. Yeni nesillerin zihinlerini zinde tutmaları ve ileriki yaşamlarında doğru ve mantıklı kararlar vermeleri , sorgulayıcı nesiller yetişmesi adına  satranç sporunun yaygınlaşmasına önem veriyor. Bizim gelecekle olan bütün planlamalarımız çocuklarımızın ve gençlerimizin kaliteli bir eğitim almasından geçmektedir. Çocuklarımızın henüz ilkokul çağlarında alacakları eğitimler onların geleceğe hazırlanmalarında büyük önem teşkil etmektedir. Zihin gelişimine önemli katkı sağlayan satranç oyunu hedefe ulaşmada her zaman tedbirli olmayı ve programlı çalışmayı öğretir. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi olarak satranç sporunu okullarımızda yaygınlaştırmak amacıyla öğrencilerimize satranç takımı hediye ediyoruz. Amacımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yarınlara en iyi şekilde hazırlamaktır ” dedi. Muğla Spor Daire Başkanlığı Fethiye Temsilcisi Erdi Filiz ise Muğla Belediyesinin okullara satranç takımı dağıtma çalışmalarının devam edeceği bilgisini verdi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN