Çevik Kuvvete Taziye Ziyareti

Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şubeleri, Fethiye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerini ziyaret ederek taziyede bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şubeleri, Fethiye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerini ziyaret ederek taziyede bulundu.

ADD Fethiye Şube Başkanı Haydar Murat Topçu, ÇYDD Fethiye Şube Başkanı Tuğrul Yılmaz, CKD Başkan Vekili Sema Kumyol, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Fethiye Şubesi Başkanı Hasan Gürhan Türkiye’yi yasa boğan İstanbul’daki terör saldırısı sonrası Fethiye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerine taziye ziyaretinde bulundu.

ADD Fethiye Şube Başkanı Haydar Murat Topçu ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi “Biz her türlü söylemimizi, eylemimizi burada huzur içinde gerçekleştirebiliyoruz. Bunun en önemli dayanak noktası da emniyet mensubu olduğunun farkındayız. Biz en ufak bir çatışma, husumet yaşamıyoruz. Hep birlikte, gereken yerde alanlarda, sahalarda kendimizi ifade ediyoruz. Sırtımızı devasa emniyet kuvvetlerine dayadığımızın farkındayız. Sizin de ihtiyaç duyduğu her yerde, her zaman destek olacağımıza söz veriyoruz. Yalnız değilsiniz” dedi.

ÇYDD Fethiye Şube Başkanı Tuğrul Yılmaz: “Bu konuda birey olarak toplumsal kuruluşlar olarak Fethiye’deki kitle örgütleri olarak sizin yanınızdayız. Acınızı en üst seviyede paylaşıyoruz. Bu çok önemli. Kişisel olarak ve kurumsal olarak yanınızdayız. Size güç vermemiz gerekiyorsa güç vereceğiz ama sizden de her zaman güç alma ihtiyacımız var. Çünkü bu toplumun sizlere her zaman ihtiyacı var. Hepimizin özellikle sizin başınız sağ olsun” dedi.

 

Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Fethiye Şubesi Başkanı Hasan Gürhan: “Hattı müdafaa yoktur, sattı müdafaa vardır. Atatürk diyor ki sattı müdafaa büyün vatandır. Bütün vatanda bu arkadaşlar var. Ha orda olmuş ha burada olmuş. Önemli olan vatan savunmasında, vatan güvenliğinde sizlerle beraberiz. Ölenlere cennet mekan diliyoruz, yaralılara acil şifalar sizlere de baş sağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN