CHP'li Demir, 'Muğla'da ilk defa değişim olacağına inanıyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, mevcut İl Başkanı Hüseyin Erol'un kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı'nın ise mavi liste ile yarıştığı CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, mevcut İl Başkanı Hüseyin Erol’un kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı’nın ise mavi liste ile yarıştığı CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demir, yaptığı açıklamada “Bugün müthiş bir coşku var. Ben de heyecanlandım.

Muğla’da ilk defa değişim olacağına inanıyorum. Mavi listenin kazanacağına inanıyorum. Ben de mavi listeye açık liste veriyorum. Muğla’da, Fethiye’de biz değişimden yana bir tavır aldık. Muğla bizi ilgilendiriyor, ben Muğla için değişim istiyorum. Zekican kardeşim benim ekip arkadaşımdı. Beraber ilçe başkanlığı yaptım. Ona inanıyorum ve güveniyorum. Muğla halkının ve delegesinin de ona inanıp güvenmesini rica ediyorum. Kendisi örnek bir il başkanı olacak. Nasıl bir ilçe başkanlığı yaptıysak o da efsane bir il başkanlığı yapacak buna inancım sonsuz. Muğla’da yerel seçimlerde en üstünden en altına kadar bir değişim olacak. Değişime de halk karar verecek. Halk kimi istiyorsa biz de onu istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN