Çıralı, 'TOGG Odamıza ve bölgemize hayırlı olsun'

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG odamıza ve bölgemize hayırlı olsun diyen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Son teknolojiyle üretilen ve Türk iş dünyasının gücünün göstergesi olan TOGG’un FTSO camiasına hayırlı uğurlu olmasını dileyen diyen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefine uygun olarak son teknolojiyle üretilen ve Türk iş dünyasının gücünün göstergesi olan TOGG’un FTSO camiasına hayırlı uğurlu olmasını dileyen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde üretilen ve milli gururumuz olan sadece yerli ve milli otomobilin ötesinde teknoloji ürünü olan TOGG’u Odamız adına teslim almanın gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin 100 yıllık hayali daha gerçeğe dönüştüren başta TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Türk mühendislerinin ve Türk sanayisinin eseri olan elektrikli TOGG’umuz, turizmle ülke ekonomisine ciddi katkı sunan bölgemize, turizmin yanı sıra son yıllarda ticaret, sanayi ve ihracatta öncü üyeleriyle birlikte büyüyen Odamıza, Fethiyemize ve Seydikemerimize çok yakıştı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN