Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışı Yapılacak

Cumhurbaşkanlığı himayesinde İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü tarafından 25-30 Temmuz tarihleri arasında Muğla'da düzenlenmesi planlanan Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı Halikarnas Kupası öncesinde Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplantı düzenlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğla Valiliği 75. Yıl Toplantı Salonundaki toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Vali Yardımcısı ve Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı İsmail Soykan, Vali Yardımcısı ve Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutan Vekili Binbaşı Gökhan Tula, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Filiz Karacaağaç, İl Sağlık Müdürlüğü 112 Başhekimi Dr. Halil İbrahim Demircan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Emre Tümer, Zabıta Şube Müdürü Ali Zabir, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Fuat Tokalaş, Bodrum Liman Başkanı Tuncay Aydın, Marmaris Liman Başkanı Murat Yaşar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Temel, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Nihat Ekinciler, Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı, Satın Alma Şube Müdürü Yağmur Küçük, İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü Başkanı Ekrem Yemlihaoğlu ve organizasyon yetkilileri katıldı.

Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışı Halikarnas Kupası’nın 25-30 Temmuz tarihlerinde Dünya’nın en özel destinasyonlarından olan Bodrum – Marmaris rotasında düzenleneceği belirtilirken 30 Temmuz’da Bodrum Kalesinde ödül töreninin yapılacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışı Halikarnas Kupası hakkında katılımcılara sunum eşliğinde bilgi veren İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü Başkanı Ekrem Yemlihaoğlu Halikarnas Kupasında 2 açık deniz ve 2 şamandıra yarışı olmak üzere toplam 4 yarışın planlandığını açıkladı.

120 deniz mili uzunluğundaki açık deniz rotasının gidiş ve geliş istikametinde koşulacağını Muğla’nın doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerinin yarış boyunca bütün dünyaya gösterileceğini ve ilimiz ve ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirten İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü Başkanı Ekrem Yemlihaoğlu her yıl büyüyerek gelişen Ülkemiz tanıtımına ve Ülkemiz yelkenciliğine katkılar sağlayan organizasyonun bu başarıyı sağlamasındaki desteklerinden dolayı Muğla Valisi Orhan Tavlı’ ya ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN