Cumhuriyet Kadınlarından Birlik Ve Beraberlik Etkinliği

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Fethiye Şubesi, birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla dayanışma kahvaltısı düzenledi. CKD tarafından Çalış Yörük Çadırında düzenlenen dayanışma kahvaltısına yoğun ilgi oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Fethiye Şubesi, birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla  dayanışma kahvaltısı düzenledi. CKD tarafından Çalış Yörük Çadırında düzenlenen dayanışma kahvaltısına yoğun ilgi oldu.

“CKD OLARAK BU AYRIŞMAYA SONUNA KADAR KARŞIYIZ”  

Birlik ve beraberlik ve dayanışma etkinliğine; CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Fethiye ilçe yönetiminden Oğuz Bolelli, Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanı Selçuk Selvi ve yönetim kurulu üyeleri, CKD Başkanı Nalan Ünal ve üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Haydar Murat Topçu  ve üyeleri, Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı  Zeynep Tuncer  ve üyeleri  ile  çok sayıda davetli katıldı.  Kahvaltıyı birlik ve beraberliği arttırmak için düzenlendiğini belirten CKD Başkanı Nalan Ünal yapmış olduğu açıklamada  “Özellikle 16 Nisan’dan sonra ülkemiz ikiye ayrıldı. Avrupa Birliği, Amerika Birleşik Devletleri, İŞİD, FETÖ ve PKK ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmak için ülkemiz üstünde oyunlar oynuyor. Bizde birlik ve beraberliği arttırmak ve CKD olarak yaptığımız çalışmaları anlatmak için böyle bir kahvaltı düzenledik. Bu ülke batarsa hepimiz batarız. Eskiden sağcı solcu diye ayırıyorlardı şimdi evetçi, hayırcı mı diye ayırıyorlar. Bizim için öncelik vatanseverliktir. CKD olarak bu ayrışmaya sonuna kadar karşıyız” diye konuştu.

 

(Haber: Özgül Özdemir)

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN