Deva partisinden Turizm derneğine ziyaret

Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve ekibi Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur'u ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Samimi bir ortam da gerçekleşen ziyarette Saniye Kulaç ve Işıl Sungur karşılıklı istişarede bulundular. Deva Partisi açılışında Saniye Kulaç’ı ziyaret etmiş olan Işıl Sungur’a iadeyi ziyarette bulunan ve yeni görevinde başarılar dileyen Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç “Işıl hanımı ziyarete geldik, kendisi partinin açılışında bizi ziyaret etmişti. Hem kendilerine teşekkür etmek için hem de yeni görevinde başarılar dilemek için geldik. Biz kadınlar olarak sürekli irtibat halinde olmamız gerektiğini düşündüğüm için Işıl hanımla daha samimi ortamda buluşalım diye ziyaretine geldim. İlgisi, alakası ve dostluğu için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kadınların her ortam da bulunması gerektiğini düşündüklerini ifade eden Saniye Kulaç ve Işıl Sungur karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Düşüncelerini dile getiren Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur “ Deva Partisi’nden Saniye Hanım ve ekibi bugün ziyaretimize geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kadınlar her yerde her zaman olmalı. Bunun en güzel örneğini kendisi göstermiştir. Bugünde ziyaretimize geldiği için ona ve ekibe tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.
9-12 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen Emitt Turizm Fuarı hakkında da görüşlerini aktaran Işıl Sungur “Fethiye’nin her fuara katılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü fuar bir tanıtım aracıdır. Artık ne kadar dijitalleşse de yüz yüze konuşmak her zaman farklıdır. Karşı tarafa güven ve samimiyet geçirir. Bu nedenle her zaman yüz yüze konuşmanın faydalı olduğuna inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN