Duygu Dolu Etkinlik

İki yazar birisi 18 yaşında adı Buket Özdal aşk ve duygu üzerine yazılmış 2 kitabı var. Diğeri ise kanserle mücadele eden Yazar Nural Yılmaz gerçek bir yaşam öyküsünü kendi değimiyle kanserle yaptığı tango'yu anlatıyor. Buket Özdal ve Nural Yılmaz'ın kitap tanıtım ve imza etkinliğine yoğun katılım oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14.00'de başlayan etkinliğe eski Ölüdeniz Belediye başkanı Keramettin Yılmaz, ÇYDD ve Mavi Kuş üyeleri ile vatandaşlar katıldılar.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

İki yazar birisi 18 yaşında adı Buket  Özdal; aşk ve duygu üzerine yazılmış 2 kitabı var. Diğeri ise kanserle mücadele eden Yazar Nural Yılmaz; gerçek bir yaşam öyküsünü; kendi değimiyle kanserle yaptığı tango’yu anlatıyor. Buket Özdal ve Nural Yılmaz’ın kitap tanıtım ve imza etkinliğine yoğun katılım oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14.00’de başlayan etkinliğe;  eski Ölüdeniz Belediye başkanı Keramettin Yılmaz, ÇYDD ve Mavi Kuş üyeleri ile vatandaşlar katıldılar.

 Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye şubesi   ve  Mavi Kuş Sanat ve Dayanışma Derneği  ile  Keçi Kitapevi’nin destekleriyle” Yaşam ve Aşk” isimli kitap tanıtım, söyleyişi ve imza günü etkinliği düzenlendi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye şubesi konferans salonunda düzenlenen etkinlik şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.  Etkinlik öncesi  “Bu Meme Benim, 8 Ay 8 Gün”  adlı kitabın yazarı Nural Yılmaz ile “Bir Kavanoz Aşk”  ve “Vuslat” isimli kitaplarının  yazarı 18 yaşındaki Buket Özdal; kitaplarını imzaladılar…

ÇYDD Fethiye şubesi yönetim kurulu üyesi Canan İzmirli’ nin sunumu ile gerçekleşen etkinlikte ilk söyleşiyi  genç yazar Buket Özdal yaptı. Buket Özdal konuşmasında 18 yaşında ve Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi olduğunu söyledi. Katılımdan ve ilgiden dolayı teşekkür eden Buket Özdal “Tıp fakültesine gitmek ve psikoloji okumak istiyorum.  Kitabımda; Acının üzerine yaşanan bir aşkı yazdım. Kitabın kahramanları genç karakterler. Sonunda mutlu bir hayat onları bekliyor. Acının mutlaka bir sonu olduğunu ve sonunda her şeyin iyi olacağını yazdım. Bir anlamda umut vermiş oldum. Çok zor bir çocukluk geçirdim. Bir şeye tutunma inancı hissettim.  Yazmaya başladım. Ne ve nasıl hissediyorsam onu aktarmak amacıyla yazdım. Kitaplarımda tamamen  benim duygularım hakim. Yazmaya devam edeceğim” dedi.

 

Bu Meme Benim, 8 Ay 8 Gün”  adlı kitabın yazarı Nural Yılmaz’da konuşmasında “Bu kitabımda gerçek bir hayat öyküsünü yazdım. Kendi hayatımı yazdım. Kanser hastasıyım. Kanserle yapmış olduğum mücadelemi yazdım. Yazmamın ana amacı bu hastalığa yakalanan insanlara umut olmaktır. Kitapta ajitasyon yok sadece umut var. Bu kitap bu hastalığa yakalanan insanların umudu olacak ve hastalıktan kurtulma yolu olacak. Dilerim İnşallah bu kitap umut olur. Şu anda 3 ayda bir kontrollerim var. Durumum iyi. Çok şükür iyiyim. Kitabımı okuyan ve bu hastalığı yenen insanlarda var. Bana geri dönüşümde bulunuyorlar. Buda beni çok mutlu ediyor ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN