Eczacı Odasında Korkmaz dönemi

32. Bölge Muğla Eczacı Odası 18. dönem seçimli olağan kongresinde tek liste ile gidilen seçimde Milas'lı Eczacı Saim Korkmaz'ın yönetimindeki liste işbaşına geldi.

PAYLAŞ

Kongre açılışında konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim, kongre sonrası yapılacak seçimlerde bir değişim yaşanacağını ve yeni yönetime başarılar diledi. 17’inci dönem 32. Bölge Eczacı Odası Başkanı Serkan Tekin, 3 dönem görev yaptığını ve bu dönemin son dönem olduğunu söyledi.

Genel Kurulda 18. dönem Muğla Eczacı Odası Başkan adayı Saim Kokmaz yaptığı konuşmada, “Önce dönem tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize bugüne kadar verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu listemizde Oda tarihinde ilk defa dört kadın yönetim kurulu üyemiz var. Çalışmalarımızda liyakat ve ahde vefayı göz önünde tutacağız. Muğla’daki eczacının sorunlarını biliyoruz. Bu konuda elimizi taşın altına koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Geçmiş dönem başkanlarımızın ve yönetimlerimizin verdikleri hizmet çıtasını daha yukarı taşımak için çalışacağız. Biliyorum. İşimiz kolay değil. Çünkü bugüne kadar görev yapan tüm yönetim ve başkanlarımız çıtayı sürekli yükselttiler. Bizler de görev aldığımız süreçte geçmiş yönetimlerden devraldığımız bu görevi daha da yukarılara taşımak için var gücümüz ile çalışacağız” dedi.

32. Bölge Muğla Eczacı Odası 18. dönem seçimli olağan kongresinde 631 üyeden 301 üye oy kullandı. Tek liste ile gidilen seçimde Yönetim Kurulu Saim Korkmaz (Milas), Begüm Öcal Kuranoğlu (Menteşe), Övünç Öztürk (Bodrum), Anıl Gençtürk (Marmaris), İlkay Sever Tap (Kavaklıdere) ve Işıl Balaban Karazeybek (Fethiye) oluştu.

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN