Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Okul Bahçelerinde Düğünlere İzin Çıktı

15 Temmuz darbe girişimi saldırısı sonrası OHAL nedeni ile yasaklanan okul önlerinde düğün yasağı Vali Amir Çiçek tarafından tüm sorumluluk muhtarlara verilerek serbest hale geldi.

Şehit Aileleri Çanakkale Şehitliğinde Buluştu

Seydikemer Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından “Çanakkale Şehitliğinde Şehit Aileleri Buluşuyor” projesi hazırlandı.

Motosiklet Tutkunları 23 Nisan Coşkusu Yaşadı

Türk Chopper Fethiye grubunun 2.yıl sancağı teslim alma günü nedeniyle 40 ilden gelen Türk Chopper üyeleri Fethiye'de Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde buluşup, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97.yıldönümü nedeniyle, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşımızı söylediler. Daha sonra Fethiye caddelerinde tur atan motosiklet tutkunları, gecede Fethiye Başkanlığı'nın düzenlediği törene katıldılar.

Seydikemer'de Feci Kaza : 1 Ölü, 3 Yaralı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

97’nci Yıl Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97’nci yılı Fethiye’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında FETAV tarafından düzenlenen ve çok sayıda öğrenci ve velilerinin katılımıyla 23 Nisan yürüyüşü gerçekleştirildi.

CHP Bayram Geleneğini Devam Ettirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği bayram kutlamasına sivil toplum kuruluşları yoğun ilgi gösterdi.

Fethiye'de Satranç Turnuvası Düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle satranç Fethiye İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen satranç turnuvasına yoğun ilgi oldu. 2 gün sürecek turnuvanın çekişmeli ve heyecanlı geçtiği bildirildi.

Otgöz "Her Zaman Onların Yanındayız"

Seydikemer Belediyesi Engelleri kaldırmaya devam ediyor. Üç engelli vatandaşı evinde ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, günlük hayatlarını kolaylaştırması amacıyla akülü araç hediye etti.

Fethiyespor : 3 Keçiörengücü : 0

SPOR TOTO 2.Lig Beyaz Grup müsabakasında, Fethiyespor, kendi sahasında Keçiörengücü’nü 3-0 mağlup etti.

Candan Doğal Lezzetler Açıldı.

12 yıldır Fethiye’de iş hayatını terzilikle devam ettiren Candan Özdemir çarsı içerisindeki terzi dükkanının bulunduğu yeri Candan Doğal Lezzetler olarak değiştirerek açılışını yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Göcek’te Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Fethiye’nin Göcek mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Körfezde Ne Ararsan Var

41. Turizm Haftası etkinlikleri programı etkinlikleri kapsamında; Fethiye’de Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) ile Deniz Ticaret Odası tarafından körfezde dalgıçlar tarafından deniz dibi temizliği yapıldı.

Geleneksel Kermes Festival Havasında Gerçekleşti

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Okulu tarafından okul bahçesinde kermes düzenlendi. Geleneksel kermeste bu sene farklı olarak resimler, yağlı boya tabloları ile seramikten ve ahşaptan yapılan çeşitli süs eşyaları da satışa sunuldu. Geleneksel kermes adeta bir festival havasında geçti…

Fethiyeli Gaziler’den Başkan Gürün’e Teşekkür Plaketi

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Kıbrıs Gezisi için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Yurt Dışı Fuarları İçin Destek İstediler

Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) yeni başkanı Bülent Uysal, eski Başkan Yavuz Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular.