Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FTSO, 2016 Yılı Faaliyet Raporunu Tanıttı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 18 Nisan Salı günü Yacth Butik Otelde düzenlediği basın toplantısında 2016 Yılı Faaliyet Raporunu tanıttı. Toplantıya katılan basın mensuplarına açıklamada bulunan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Oda hizmetlerinin geliştirilmesi ve yürütülmesinde özveri ile çalışan yönetim kuruluna ve oda çalışanlarına, bu hizmetlerin tanıtılmasında destek olan basın mensuplarına teşekkür etti.

Tüfekle Oynarken Ağabeyini Öldürdü

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, anne-babasının evde olmadığı sırada av tüfeğiyle oynayan 12 yaşındaki T.S. adlı küçük kız, ağabeyi 14 yaşındaki Tayyip S.'yi başından vurdu. Tayyip S., olay yerinde yaşamını yitirirken, eve koşan görgü tanıkları T.S.'yi, "Kardeş katili oldum. Ağabeyimi öldürdüm" diye ağlarken bulduklarını söyledi.

Turizm Haftası Sergi Açılışı İle Başladı

41. Turizm Haftası Fethiye’de de ‘Halı Kilim ve Çini Sergisi’ açılışıyla başladı. Fethiye Kaymakamlığı Kültür Merkezi’ndeki açılış töreninde kursiyerlerin dokuduğu Fethiye ve yöresindeki halı ve kilimler ile kursiyerlerin yaptığı çini eserler göz kamaştırdı.

Esnaf Hastanesinde “Hayaller Engel Tanımaz”

Ömer Özyer Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından engellilerin meslek hayallerini gerçekleştirmek için hazırlanan "Hayaller Engel Tanımaz’ projesi ekibi; dün sabah Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesini ziyaret etti.

Teog Öncesi Moral Kahvaltısı

Gölbent Ramazan Patat Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri için Teog sınavı öncesi moral kahvaltısı etkinliği düzenlendi.

Köy Enstitüleri’nin 77. Yıldönümü

Köy Enstitüleri’nin 77. kuruluş yıldönümü, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği (YKKED) Fethiye Şubesi’nin düzenlediği törenle kutlandı.

KAYMAKAM ÇALIK’A KUTLU DOĞUM HAFTASI ZİYARETİ…

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Fethiye Müftü Vekili ve İlçe Vaizi Ramazan Yılmaz ile beraberinde Müftülük yetkilileri Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı makamında ziyaret ettiler. Kutlu doğum haftası etkinlikleri hakkında Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’a etkinlikler hakkında bilgi veren; Fethiye Müftü Vekili ve İlçe Vaizi Ramazan Yılmaz “bu yılın kutlu doğum haftası temasının “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” olduğunu belirtti. Fethiye Müftü Vekili ve İlçe Vaizi Ramazan Yılmaz; Kaymakam Ekrem Çalık’a Kuranı Kerim meali ve kitap hediye etti…

Fethiyeli Genç Karateci Milli Takım'da

Türkiye Karate Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Minikler - Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Antalya'nın ev sahipliğinde sona erdi.

Fethiye "Hayır", Seydikemer "Evet" Dedi

Tarihi 2017 anayasa değişikliği seçiminde Fethiye’de ‘hayır’ oylarının oranı yüzde 64,68, ‘evet’ oylarının oranı yüzde 35,32 oldu.

Oy Kabinine Sedye İle Girdi

Muğla’nın Fethiye İlçesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa değişikliği halk oylamasında ameliyat olmuş bir vatandaş oy kullanabilmek için Ambulans ile gelip, oy kullanma işlemini de sedye ile oy kabinine girerek gerçekleştirdi.

Çalık Ailesi Birlikte Oy Kullandı

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, halk oylamasında oyunu eşi ve kızı ile birlikte aynı sandıkta kullandı.Kaymakam Ekrem Çalık, oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamada, “Fethiye ve Seydikemer’de şimdilik olumsuzluk yok. Oy verme işlemi oldukça sakin geçti” dedi.

Muğlalı Gaziler Gururla Yurda Döndü (Resim Galerili)

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan gaziler için düzenlediği Muğlalı Gaziler Kıbrıs’ta gezisi gazilerin barış getirdikleri topraklardaki duydukları gurur ve duygusal hatırları ile sona erdi.

Yakup Otgöz, Ülke Gündemini Değerlendirdi

Fethiyeli basın mensuplarını makamında ağırlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette gazeteciler ülke gündemi ve Seydikemer ile ilgili Başkan Otgöz’e sorular sordu.

Başkan Saatcı’dan Dr. Uğur Muslu’ya tebrik ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Devlet Hastanesi’nin başarılı onkoloji uzmanı Dr. Uğur Muslu’ya ziyarette bulundu.

Göcek'in ardından Ölüdeniz de Yeşilleniyor

Göcek'te yapılan ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarının ardından Fethiye Belediyesi, şimdi de Ölüdeniz'de kolları sıvadı. Bu kapsamda park alanı olarak ayrılan bu bölgelerin tamamını çeşitli türlerde ağaçlandırma projesine dahil edildi.

Geleceğimiz İçin Çalışıyorlar!

Fethiye Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri turizm sezon öncesi atık yağların toplanma çalışmasına hız kazandırdı. 2016 yılında 177 bin 850 litre bitkisel atık yağ toplayan Fethiye Belediyesi’nin 2017’deki hedefi 200 bin litre.