Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Barış Afişi Yarışması Ödül Töreni Düzenlendi

Fethiye Lions Kulübü; Nisan ayı olağan aylık toplantısında bütün dünyada 1989 yılından bu yana düzenlenen 400.000 in üzerinde katılımı olan, günümüz çocuklarının Barışa duyduğu özlemi resimlerine aktardığı 11-13 yaş arasında yapılan "Lions Barış Posteri" yarışmasında ilçemizden Sergilenmeye Değer Görülen eserler arasına girmiş 6 eserin sahiplerine ödüllerini takdim etti.

DP Genel Başkanı Fethiye’den Seslendi

“Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Türk Devleti Diyemeyenlerin Türkiye Cumhuriyeti Milletine Türk Milleti Diyemeyenlerin Bu Ülkeyi Yönetme Hakkı Yoktur”

Gültekin Uysal Esnaf Odasını Ziyaret Etti

Demokrat Parti genel başkanı Gültekin Uysal referandum çalışmaları kapsamında Fethiye’ye geldi.

Ak Partiden Fethiye Emlakçılar Derneğine Ziyaret

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan ile ilçe yönetimi Fethiye Emlakçılar Derneğini ziyaret ettiler.

“Cemal Okan Yüksel” İddiasını Fethiye’de De Yineledi

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilimiz Cemal Okan Yüksel referandum çalışmaları kapsamında CHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Fransız Gazeteci Fethiye’de

Fransa’nın tanınmış bazı yazarları bölgemizin ve deniz turizminin tanıtımı kapsamında mavi yolculuk yapmak üzere bölgemize davet edildi.

Özyer, “Çekek Yeri Kazancınız Olacak”

Ak Parti Muğla Milletvekili ve Akdeniz PA Komisyon Başkanı Hasan Özyer referandum çalışmalarını Fethiye’nin Yanıklar mahallesinde gerçekleştirdi.

Çalış Kanal Boyu Ağaçlandırılıyor

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-Der) Başkanı Mete Ay basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada Çalış’ta sezon hazırlıklarının başladığını söyledi.

Fethiye'de Lüks Cip Uçuruma Yuvarlandı: 1'i Ağır 2 Yaralı

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde lüks cipin uçuruma yuvarlanan sonucu 1 ağır 2 kişi yaralandı.

LYS Sınavları Seydikemer’de Yapılabilecek

Fethiye Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformunun girişimleri sonucu LYS sınavları İlçemizde yapılacak. Bu sayede öğrenciler, sınav için başka şehirlere taşınmak zorunda kalmayacak.

Uysal’dan Ticaret Odasına Ziyaret

Fethiye ve Seydikemer ilçelerini ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ziyaret programı kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret etti. FTSO Başkanı Akif Arıcan ile görüşen Uysal, bölge ekonomisine ve Oda çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Kuzu Göbeği Festivali başladı

Fethiye Belediyesi tarafından bu yıl 9.su düzenlenen Geleneksel Yeşilüzümlü ve Yöresi Kuzugöbeği Mantar Festivali’nde tüm hazırlıklar tamamlandı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyelileri ve ilçede yer alan misafirleri dün saat: 15.00’da başlayıp, Pazar günü gecesi sonlanacak festivale davet etti.

FTSO’DAN FETHİYESPOR’A TAM DESTEK

Süper TOTO 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Fethiyespor’a destek veren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Fethiyespor’un logosuna atıfta bulunarak, “Kalbimize sahip çıkalım. Pazar günü Fethiyespor maçında buluşalım” dedi.

“Anadolumuzun Sözüyle Cümlelerimi Söyledim”

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin, Ortaca İlçesi’ndeki bir kahve toplantısında referandumda neden ’evet’ denilmesi gerektiğini anlattığı konuşmasında, "Türk erkeğinin kıllısı Hz. Ali’ye, kadının kıllısı da ayıya benzermiş" dedi.

Demir “Sonradan Üzüldüğünü Düşünmek İstiyorum”

Fethiye’deki 5 Nisan Dünya Avukatlar günü nedeniyle düzenlenen törene katılan CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin ‘Kadının kıllısı ayıya benzer’ sözlerine cevap verdi.

SOYDEMİR ROZETİ ÖPTÜ VE TÜM ESNAFLARI MAÇA DAVET ETTİ…

Düşme hattında olan Fethiyespor bu Pazar günü kader maçına çıkıyor. Fethiyespor’a destek veren Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Soydemir açıklamada bulunarak tüm esnafları maça davet etti. Konuşmasının sonunda Başkan Soydemir duygulanarak yakasına taktığı Fethiyespor rozetini öptü…