Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FETHİYE YENİ BİR EĞİTİM YUVASINA KAVUŞUYOR

Fethiye’nin Bozyer Mahallesi’nde inşaatı tamamlanmakta olan 16 derslikli okulu, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanı Mustafa Mete Okulu ve Mahalle Muhtarı Bayram Kaşlı ziyaret ederek çalışmaları incelediler.

ÖTV İNDİRİMİ, KAFALARDA SORU İŞARETİNE SEBEP OLDU

Son günlerde gündemdeki yerini koruyan ÖTV indirimi beklentisi, ikinci el araç piyasasını durma noktasına getirdi. İkinci el alım satım yapan Özeloğlu Otomotiv yetkilisi Oğuz Özeloğlu piyasayı FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi. Son zamanların gündemi olan ÖTV indirimi beklentisi, ikinci el araç piyasasını yakında etkiledi. Piyasa durma noktasına kadar geldi. İkinci el alım satım yapan Özeloğlu Otomotiv yetkilisi Oğuz Özeloğlu, piyasa hakkında FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

PATİ KART REKLAM FİLMİ SEYDİKEMER’DE ÇEKİLDİ

Seydikemer’de çekimleri yapılan bir bankanın reklam filminde oynayan Türk yapımcı, dizi ve sinema oyuncusu Özlem Balcı, kendilerine verdiği destekteklerden dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 40 ZAM YAPILDI

Fethiye Belediyesi’nde çalışan kadrolu ve KHK’lı işçilere yüzde 40 oranında zam yapıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Ender Akbay ile sözleşmeyi imzaladı.

TARHAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Şehrimiz esnaflarımızdan merhum Halil Aytuğlu’nun damadı, Gözde Tarhan’ın kıymetli eşi, eğitimci spor hocası Sabit Tarhan, geçirmiş olduğu kalp krizi sonu vefat etmiştir. Cenazesi Gölhisar Çeşmeler mezarlığında defnedilecektir.

SEYDİKEMER’E “YÖRESEL SANATLAR ATÖLYESİ” GELİYOR

Seydikemer Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Seydikemer Belediye Başkanlığı’nın proje ortağı olduğu “Yöresel Sanatlar Atölyesi” projesiyle unutulmaya yüz tutmuş yöresel ürün ve zanaatlar tekrar canlandırılacak.

KORAY AVCI, BABADAĞ’I SALLADI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Koray Avcı sahne aldı. Konseri kimse terk edemez diyen Koray Avcı, “Teleferik sırasına gireyim, erken kalkayım, önden gideyim, biran önce aşağıya ineyim trafik olmasın. Bu tür hareketleri yaparsanız bakın burada ki herkesi tanıyorum. Ve beni çok seviyorlar. Yemin ediyorum bastırırım düğmeye. Bir buçuk saat o teleferiğin içerisinde beklersiniz” şeklinde konuştu.

GENÇLİK ZİRVEDE, EĞLENCE DORUKTA ZİRVEDE, EMİR CAN İĞREK COŞKUSU YAŞANDI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Emir Can İğrek sahne aldı. Gençler Emir Can İğrek dinlemek için Babadağ’a akın etti.

TURİZM ENVANTERİ ÇALIŞMASIYLA İLGİLİ AKADEMİSYENLERİN GÖRÜŞLERİ ALINDI

FTSO Likya Salonu’nda 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü düzenlenen toplantıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar, İMEAK DTO Fethiye Şubesi Başkan Danışmanı Mehmet Eskici, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden (MSKÜ) Doç Dr. Işıl Arıkan Saltık, Ege Üniversitesi’nden Doç. Dr. Nilgün Avcı, MSKÜ Araştırma Görevlisi Dr. Cemal Artun, Uygar Turgut, Turizm Envanteri Yürütme Kurulu üyeleri Süleyman Kaya, Naci Dinçer ve Uğur Çaçaron, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu katıldı.

TARIMIN DEVASI PAZARDA

Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etti. Ziyaretin verimli geçtiğini ifade eden Kulaç, “Fiyatlar Temmuz ayına göre biraz pahalı’’ dedi.

SAADET PARTİSİNDEN, DEVA PARTİSİNE ZİYARET UZUN, “SEÇİM STARTINI VERDİK”

Seçim sürecinin yaklaşması ile birlikte partililerde hareketlilikler başladı. Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanlığından, DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına kaynaşma ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Halil İbrahim Uzun beraberinde Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Faruk Kılınç ve yönetimi katıldı.

Başkan Demir:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ülke gündemiyle ilgili açıklamada bulundu. CHP'nin gençlere yönelik birçok yenilikçi projesi olduğunu belirten Başkan Demir, " Fethiyeli gençlerin de, Türkiye'nin de yüzü CHP ile gülecek"dedi.

Akaryakıta indirim geldi

Brent Petrolün ve Amerikan tipi ham petrolün varil fiyatının 100 dolar altına inmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturmuştu. 8 Temmuz itibarı ile yapılan indirim pompa fiyatlarına yansıdı.

Protokol bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Resmi Bayramlaşma Töreni Kaymakamlık Makamında yapıldı, Törende Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı iken Tekirdağ Bölge İdare Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayini çıkan Ünal Bingül protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile bayramlaştı.

LÖSEV iyilikler tırı Fethiye’de

LÖSEV, “İyilikler Tırı” projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

Karaca’dan Kurban Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca bir mesaj yayınlayarak tüm İslam dünyasının ve Fethiye halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Toplam 681 haber.