En Kıdemli Üye Onurlandırıldı

Fethiye Emlakçılar Derneği yönetim kurulu Fethiye'de çok uzun yıllar emlakçılık yapan en kıdemli ve en eski üyesi emekli öğretmen Kemal Gültaç'ı ziyaret ederek teşekkür plaketi ile onurlandırdı. Ziyarette duygulu anlar yaşandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Emlakçılar Derneği  yönetim kurulu; Fethiye’de çok uzun yıllar emlakçılık yapan en kıdemli ve en eski üyesi  emekli öğretmen Kemal Gültaç’ı  ziyaret ederek; teşekkür plaketi ile onurlandırdı. Ziyarette duygulu anlar yaşandı.

 

Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz konuşmasında “Yönetim kurulu olarak Fethiye Emlakçılar Derneğinin en kıdemli ve yaşlı üyesi Kemal  Gültaç’ı  ziyaret etmekteyiz. Emlakçılara yıllardır örnek olmuş; ahlakıyla, dürüstlüğüyle ve başarılı çalışmaları ile önder olmuş, bir çok emlakçı yetiştirmiş Kemal Ağabeyimize bir teşekkür plaketiyle onurlandırmak amacıyla buradayız. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.  Aynı zamanda Köy Enstitüsü mezunu olan ve Fethiye’nin en eski öğretmenlerinden Kemal Gültaç’ ta konuşmasında “Sayın başkanımızın ifadeleri beni çok mutlu etti. Bana bu onuru layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN