Ender Arslan, 'Hedefim sıradaki maçı kazanmak'

 Ligde geçtiğimiz hafta Darüşşafaka karşısında aldıkları galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Çağdaş Bodrumspor Başantrenörü Ender Arslan, 'Ligde zor bir rakibi iç sahada güzel bir atmosferde taraftarımızın desteğiyle yenmeyi başardık. Bizim öz güvenimiz açısından da çok iyi oldu. Benim hedefim sıradaki maçı kazanmak, ondan sonra zaten hedef kendi kendini belli eder' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında Çağdaş Bodrumspor, Bursaspor’a konuk olacak. Bitez Kapalı Spor Salonu’nda bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Çağdaş Bodrumspor'da sakatlıkları bulunan Amar Alibegoviç ve Ege Arar forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta iç sahada Darüşşafaka’ya karşı ligde ilk galibiyetini alan Bodrum ekibi, Bursaspor karşısında galibiyete kenetlendi.

Takıma bu yıl transfer olan Ahmet Düverlioğlu’nun katkı sağladığını söyleyen Çağdaş Bodrumspor Başantrenörü Ender Aslan, "Zorlu bir fikstürle başladığımızı, iç saha maçlarında hiçbir problem olmadığını zamanı geldiğinde göstereceğimizi gayet iyi biliyorduk. Bu anlamda hepimiz motiveyiz, ligde zor bir rakibi iç sahada güzel bir atmosferde taraftarımızın desteğiyle yenmeyi başardık. Bizim öz güvenimiz açısından da çok iyi oldu. Ahmet kaliteli ve kariyeri belli olan bir oyuncu. Çok fazla oyuncularımla ilgili bireysel yorum yapmayı sevmiyorum çünkü bu bir takım oyunu. Müthiş katkı veriyor, zaten tahmin ediyorduk. Kalitesi ve kariyeri bize katkı yapacağı belliydi. Görevini çok iyi yapıyor, galibiyet tamamen takım savunmasıyla, hücumda topu paylaşmasıyla, Ahmet’i doğru yerlerde topu buluşturmamızla ilgili bütün takımın ciddi emeği var. Benim hedefim sıradaki maçı kazanmak, ondan sonra zaten hedef kendi kendini belli eder. Biz sıradaki maçı en iyi oyunumuz oynayacak şekilde hazırlanmamız gerekiyor ondan sonra maç gününde maç içerisinde bir sürü şart var. Önemli olan bütün hafta doğru şekilde o maça hazırlanabilmek" şeklinde konuştu.

Fatih Cantitiz: "Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz"
Takımın tecrübeli oyuncularından Fatih Cantitiz ise, "Fikstür bizim için zorlu başlangıç oldu ama içerideki her maç bizim için hedef maçımız. Kendi sahamızda çıktığımız her maçı kazanmak için oynayacağız. Muğla’da güzel bir seyirci ve atmosfer var. Önceliğimiz bu sene ligde kalmak, asansör bir takım olmaktan ziyade ligde kalıcı bir takım olup seneye Avrupa kupalarında oynamak için elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz öncelikle ligde kalmak ve bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirip umarım Türkiye Kupası'na kalabiliriz ” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN