15 Temmuz Haberleri

15 Temmuz Haberleri

Akdenizli, Partilileri Selamladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, partilileri selamladı.

Kökten, Partilileri Selamladı

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, partilileri selamladı.

Ayçin Kantoğlu MSKÜ’de “Gazze Bilinmez Toprak” Konferansı Verdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) bünyesinde Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda 22 Aralık Cuma günü “Gazze Bilinmez Toprak; Terra Incognita Konferansı” düzenlendi.

Kaymakam Ertaş kermes açılışına katıldı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu'nun ihtiyaçları için düzenlenen yardım kermesinin açılışına katıldı.

Fethiye İlçe Müftülüğü Yardım Kermesi Düzenliyor

Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu’nun ihtiyaçları için yardım kermesi düzenliyor. Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, düzenlenecek kermes ile ilgili bilgileri mikrofonlarımıza aktardı.

Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle personel buluşması düzenlendi

Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursu'nda düzenlenen programda, personel ile sohbet edildi. Mevlidi nebi haftası münasebetiyle yapılacak olan etkinlikler üzerinde fikir alışverişi yapıldı.

Mevlidi Nebi Haftası kapsamında personel buluşması düzenlendi

Fethiye Müftülüğü tarafından Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursu'nda düzenlenen programa müftülük personelleri katıldı. 

Prof. Dr. Koçak, “Utangaç ve maskeli darbeciler var”

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde, Prof. Dr. Cemil Koçak tarafından ‘Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz’ konferansı düzenlendi.

MSKÜ’de “Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz” Konferansı Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde, Prof. Dr. Cemil Koçak’ın katılımıyla “Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz” konulu konferansı gerçekleştirildi.

Muğla'da Sancak Koşusu Yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Muğla'da Sancak Koşusu yapıldı.

15 Temmuz Şehitleri Seydikemer'de Anıldı

Seydikemer'de FETÖ Terör Örgütü'nün hain darbe teşebbüsüne karşı verilen şanlı zaferin 7'nci yıldönümünde 'Türkiye Yüzyılının Kahramanları' temalı 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

15 Temmuz Şehitleri için 81 ilde sela okundu

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde birlik ve beraberliğin sembolü olan selalar 253 şehidimizin anısına Türkiye'deki tüm camilerde yeniden yükseldi.

15 Temmuz Anma Programı düzenlendi

Fethiye'de 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ülkü Ocaklarından 15 Temmuz Mesajı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlik programı kapsamında Ortaca’da şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Müftülükten Anlamlı Konferans

Yatağan’da 15 Temmuz Etkinlikleri çerçevesinde Yatağan Merkez Yeni Camii’nde gerçekleştirilen Yatağan Müftülüğü Din Görevlilerimize yönelik "Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi" konulu konferansa Yatağan İlçe Müftümüz Durmuş Ali Çetmi, Vaiz Nurullah Ergin, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Saatcı’dan 15 Temmuz Mesajı 

Fethiye eski Belediye Başkanı, 28. Dönem İyi Parti Muğla 2.sıra milletvekili adayı Behçet Saatcı, 15  Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesapları üzerinden bir mesaj yayımladı.

Turgutoğulları’nın 15 Temmuz Mesajı 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mesaj yayımladı. Başkanı Tolga Turgutoğulları yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Kaymakam Karaman, “Bugün rahat yaşıyorsak, aziz şehitlerimiz sayesindedir”

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlik programı kapsamında Hallaç ve Taşyaka mezarlıklarına anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyarette Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek eşlik etti.

Kaymakam Böke’den 15 Temmuz Mesajı 

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mesaj yayımladı.

Akaryakıtta Zam Yağmuru Devam Ediyor

KDV artışı sonrası petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte yurttaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Benzine 15 Temmuz Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 32 kuruş zam geldi. 

15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yurt genelinde olduğu gibi Fethiye’de de şehitler için mevlit okutuldu.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikler çerçevesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için bisiklet yarışı startı verildi, Hatıra Ormanı'nda fidan dikimi yapılıp ardından şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Şehit düşen polisler için Marmaris'te lokma dağıtıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cuma namazı sonrası 15 Temmuz şehitleri polis memuru Nedip Cengiz Eker ve Komiser Gülşah Güler hayrına İlçe Emniyet müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı tarafından lokma dağıtımı yapıldı.

Başkan Gümüş’ten 15 Temmuz Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde yazılı bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz'da Muğla'da yaşananlar

Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Marmaris’te kaldığı otelde derdest etmek için gelen MAK, SAT ve Özel Kuvvetler'den oluşan 37 kişilik suikast timi, 16 Temmuz gecesi saatlerinde helikopter ile Marmaris'e gelmişti.

Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele gelen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) suikast timinin geride bıraktığı izlere 7 yıldır hiç dokunulmazken, oteldeki tahribat darbecilerin gözünün ne denli döndüğünü gözler önüne seriyor.

Fethiye Gaziler ve Şehitler Derneğinden 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 7. yıldönümü nedeniyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden açıklama yapıldı.

Seydikemer’de Şehit Mezarlarına Karanfil Bırakıldı

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tanır, ilçe protokolü ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Şehit Alper Seven ve Şehit Osman Tosun’un mezarını ziyaret ederek, tüm şehitlerimiz için dualar okuyup, kabirlerine karanfil bıraktı.

Seydikemer’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Başladı

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tanır, ilçe protokolü ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Şehit Alper Seven ve Şehit Osman Tosun’un mezarını ziyaret ederek, tüm şehitlerimiz için dualar okuyup, kabirlerine karanfil bıraktı.