19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Haberleri

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Haberleri

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik Bayramı coşkuyla kutlanacak

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın Fethiye’de coşkuyla kutlanacağını belirterek açıklamada bulundu.

GENÇLİK TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ 19 MAYIS’TA 

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Gençlik Türk Halk Müziği konseri yapılacak. Koro çalışmamız Gençlik Merkezi’nde başladığı öğrenildi. 

Manga’dan Fethiye’de muhteşem konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Manga Konseriyle muhteşem bir şekilde kutlandı. Manga grubu verdiği konserle bayram coşkusunu Fethiyelilere yaşattı.

Arena Fethiye boks kulübü Takım Halinde İl Şampiyonu oldu.

Muğla İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı boks turnuvasına Fethiye den katılan Arena Fethiye boks kulübü 20 altın 4 gümüş madalya kazanarak takım halinde il şampiyonu oldu.

Kutlamalar Gençlik Yürüyüşü İle Başladı

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları “Gençlik Yürüyüşü” ile başladı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Türk Milletinin kurtarıcısı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; kurtuluş mücadelesini başlattığı tarih olan Samsun’a çıkışının 98. Yıldönümü kutlamaları coşkuyla Fethiye’de kutlandı. Kutlama etkinlikleri gün boyu sürdü.